Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Altair

Yetkin
Ekran kartı ve işlemcinin kurumuş termal macununu nasıl temizleyebilirim? Birkaç yerde kulak temizleme çubuğu peçete ve kolonya ile temizlememiz gerektiğini soylamış. Ne kadar doğru bılmıyorum. Kolonya gıbı malzemeler karta ve işlemciye zarar verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kolonya ve kulak temizleme çubuğuyla genelde hallediyorum ben bu işleri. Kurumuş kısımların üzerinde gezdirip daha sonra kolayca kendini bırakıyor. Kenarlara taşan kısımları da yine tekrar kulak çubuğu yardımıyla temizliyorum. Tavsiye ederim.
Limonlu olması fark etmiyor değil mi? MX-6 aldım içinde spatula bile çıkmadı. Nutella'ya parmak daldırır gibi süreceğiz herhalde :D
yok turu farketmıyomus mumkunse plastık eldıvenle yap bence dagıttıktan sonra sogutma blogunu koy yada 9 nokta olacak sekılde her koseye koselerın ortasına ve en ortaya azcık macun damlat onemlı noktalardan bırısı tasmaması ıcın cok fazla kenarlara damlatma macunu x veya nokta seklınde yapma tam yayılmıyo ama dedıgım gıbı en ıyısı sert bı plastıkle yaymak dondurmaların yanında gelen kasık olabılır kart olabılır cetvel olabılır

Elinizin altında sert plastik bir malzeme (cetvel vb) varsa onunla bile bir nohut büyüklüğü kadar CPU'nun ortasına sıkmanız yeterli olacaktır. Daha sonra cetvel veya sert plastik bir malzeme ile onu yayabilir ya da üzerine bastırıp eşit şekilde CPU'yu kaplayacak şekilde yaymanız yeterli olacaktır. Çok inceltmemeye dikkat edin.

Eki Görüntüle 87354

Macun'un uygulamasında böyle bir görüntüyü yakalamanız yeterli olacaktır.

Hocam Thermal Grizzly Kryonaut herhangı bır sorun yasatmaz değil mi dıger macunlara gore biraz daha akıskanda kafama takıldı

Son düzenleyen: Moderatör: