Kurumuş termal macunu temizlemek için izopropil alkol şart mı?

Ben ıslak mendil ve peçete ile temizledim bir sıkıntı yaşamadım.

Islak mendille temizle peçeteyle kurula yeterli.

Sistemi 3-5 dakika benchmarkta/oyunda tuttuktan sonra değişim yapın. Çoğu durumda öyle takır takır bir macunla karşılaşmazsınız. Düz kuru peçeteyle silin geçin, macera aramaya gerek yok.

Islak mendille silip peçeteyle kurula yeter fazla bastırmamak şartıyla hep böyle yaptım MX4 değil MX6'nın New Formula versiyonunu öneriyorum.

Islak mendille silip peçeteyle kurula yeter fazla bastırmamak şartıyla hep böyle yaptım MX4 değil MX6'nın New Formula versiyonunu öneriyorum.
Arctic'in Resmi Disbritöründen 2 gün önce MX-6 sipariş vermiştim ve bugün elime ulaştı New Formula yazıyor.

MX-4'ten memnun musunuz? Ben pump-out riski daha düşük diye MX-6 aldım.

Hocam 1 ay kullandım sonra işlemci değiştim pumpout yapmamıştı şimdi tekrar sürdüm ileride bakacağız artık ama benim macun videolardakiler gibi değil hani akışkanlık çok az ama memnunum.

Hocam 1 ay kullandım sonra işlemci değiştim pumpout yapmamıştı şimdi tekrar sürdüm ileride bakacağız artık ama benim macun videolardakiler gibi değil hani akışkanlık çok az ama memnunum.
MX-6'nın da viskozitesi bayağı bi' yüksek yani akışkanlığı az dolayısıyla pump-out riski de az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…