Detaylar
Kim cevapladı?Soğutmaya bağlı olarak sıcaklıkların düşecektir illaki.
Cevap için teşekkürler.
Ben ıslak mendil ve peçete ile temizledim bir sıkıntı yaşamadım.
Hangi termal macunu kullanmıştınız?
Cevap için teşekkürler.
Hangi termal macunu kullanmıştınız?
İncehesap'tan hazır almıştım macunu. Bilmiyorum fakat temizlik sonrası MX-4 sürdüm.
MX-4'ten memnun musunuz? Ben pump-out riski daha düşük diye MX-6 aldımİncehesap'tan hazır almıştım macunu. Bilmiyorum fakat temizlik sonrası MX-4 sürdüm.
hepsikolonya31456
Becerikli
Islak mendille silip peçeteyle kurula yeter fazla bastırmamak şartıyla hep böyle yaptım MX4 değil MX6'nın New Formula versiyonunu öneriyorum.
Arctic'in Resmi Disbritöründen 2 gün önce MX-6 sipariş vermiştim ve bugün elime ulaştı New Formula yazıyor.Islak mendille silip peçeteyle kurula yeter fazla bastırmamak şartıyla hep böyle yaptım MX4 değil MX6'nın New Formula versiyonunu öneriyorum.
MX-4'ten memnun musunuz? Ben pump-out riski daha düşük diye MX-6 aldım.
Hocam 1 ay kullandım sonra işlemci değiştim pumpout yapmamıştı şimdi tekrar sürdüm ileride bakacağız artık ama benim macun videolardakiler gibi değil hani akışkanlık çok az ama memnunum.
MX-6'nın da viskozitesi bayağı bi' yüksek yani akışkanlığı az dolayısıyla pump-out riski de az.Hocam 1 ay kullandım sonra işlemci değiştim pumpout yapmamıştı şimdi tekrar sürdüm ileride bakacağız artık ama benim macun videolardakiler gibi değil hani akışkanlık çok az ama memnunum.