Aslında izopropil alkol siparişi oluşturdum ancak beklenenden geç gelecek. Termal macun ise bugün teslim edilecek. Bir an önce şu işi yapıp kurtulmak istiyorum. Kuru pamuklu çubukla eski macunu temizlersem Arctic MX-6 yine de iyi performans verir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Uyuyan Sincap
Üstün
Aslında izopropil alkol siparişi oluşturdum ancak beklenenden geç gelecek. Termal macun ise bugün teslim edilecek. Bir an önce şu işi yapıp kurtulmak istiyorum. Kuru pamuklu çubukla eski macunu temizlersem Arctic MX-6 yine de iyi performans verir mi?
Kulak çubuğunu kolonyaya batır çek biraz bekle sonra sil orayı yavaşça macun çıkar. En son peçeteyle kalanını sil.
Kolonya ile temizleyebilirsin. Her zaman öyle temizledim ve sorun yaşamadım. İyice kurut.
İçeriği sebebiyle asla kolonya kullanmayın diyorlar. Kararsız kaldım ben de.
Kulak çubuğunu kolonyaya batır çek biraz bekle sonra sil orayı yavaşça macun çıkar. En son peçeteyle kalanını sil.
Yapısı nedeniyle tabaka üstünde yağ bırakıyor diyorlar. Harbiden her şeyi diyorlar bilemedim.
atakanozdal
Başarılı
Kontakt sprey de kullanabilirsin. Elektronik devre temizleme için Falcon kullanıyorum ama IPA en mantıklı seçenek. Bunun dışında bebekler için olan ıslak mendili de iyi kurutursan ve çok acilse eğer kullanabilirsin.
İçeriği sebebiyle asla kolonya kullanmayın diyorlar. Kararsız kaldım ben de.
Yapısı nedeniyle tabaka üstünde yağ bırakıyor diyorlar. Harbiden her şeyi diyorlar bilemedim.
Temizlediğin sürece bir şey olmuyor. 9 yıldır bakım yapıyorum hem kendi parçalarıma hem arkadaşlarıma, sorun yaşamadım.
Kontakt sprey de kullabilirsin elektronik devre temizleme için Falcon kullanıyorum ama IPA en mantıklı seçenek. Ya da bebekler için olan ıslak mendilden iyi kurutursan ve çok acilse eğer.
%99.9 Saf IPA siparişi verdim ama beklenenden geç gelecekmiş. Macun da bugün geliyor. 2 yıldır da bakım yapmadım, bakalım artık.
Temizlediğin sürece bir şey olmuyor. 9 yıldır bakım yapıyorum hem kendi parçalarıma hem arkadaşlarıma, sorun yaşamadım.
Peki kolonya kullandıktan sonra en iyi nasıl temizleyebilirim? Pamuklu çubukla yapacaktım normalde.
Son düzenleyen: Moderatör:
Çubuğa gerek yok işlemci veya GPU'nun etrafına girmeyeceksen. Peçete ile iyice kuruyana kadar sil yeter.
Muhtemelen pump-out olmuştur. Sadece CPU ve GPU üzerindeki macunu temizleyip yeni termal macun sürsem ısı konusunda bir problem olmaz herhalde.
Son düzenleyen: Moderatör: