Detaylar
Kim cevapladı?Teknisyen olarak söyleyeyim, ısı pompalı. Fakat makineyi üst üste çalıştırmayın. Isı pompası arıza yapıyor öyle. Maliyeti 10 bin TL'den aşağı çıkmaz.
Hocam bizim makineler üst üste. Nasıl kullanmalıyız? 2018'de aldık ve o zamandır beri kullanıyoruz. İkisi de Beko.Teknisyen olarak söyleyeyim, ısı pompalı. Fakat makineyi üst üste çalıştırmayın. Isı pompası arıza yapıyor öyle. Maliyeti 10 bin TL'den aşağı çıkmaz.
Numanco
Uzman
Teknisyen olarak söyleyeyim, ısı pompalı. Fakat makineyi üst üste çalıştırmayın. Isı pompası arıza yapıyor öyle. Maliyeti 10 bin TL'den aşağı çıkmaz.
Yoğuşmalıda art arda açarak kullanıyorum 1.5 yıldır problem olmadı, sadece isi pompasına özel bir durum mu?
O anlamda değil hocam. Makineyi üst üsteden kastım, 3-4 kere üst üste çalıştırmak. Sizin dediğiniz istifleme kiti, o farklı. Bir problem yok.Hocam bizim makineler üst üste. Nasıl kullanmalıyız? 2018'de aldık ve o zamandır beri kullanıyoruz. İkisi de Beko.
Isı pompası bir tık daha hassastır, evet. Fakat hiçbir beyaz eşyayı art arda kullanmayın. Parçalar ısınacağı için dolaylı yoldan arıza sebebidir.Yoğuşmalıda art arda açarak kullanıyorum 1.5 yıldır problem olmadı, sadece isi pompasına özel bir durum mu?
MisafirTerliği34
Yetkin
Isı pompalı modeller daha az enerji harcadıkları için uzun vadede daha tasarrufludur.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347