A aonsra Çalışkan Katılım 11 Eylül 2025 Mesajlar 44 Beğeniler 10 13 Ekim 2025 #1 Kurutma makinesi bakıyorum, ısı pompalı mı almalıyım yoksa yoğuşmalı mı? İnternetten baktığımda ısı pompalılar daha çok tavsiye ediliyor. Sizlerin düşüncesi nedir?
Kurutma makinesi bakıyorum, ısı pompalı mı almalıyım yoksa yoğuşmalı mı? İnternetten baktığımda ısı pompalılar daha çok tavsiye ediliyor. Sizlerin düşüncesi nedir?
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.372 Yer İstanbul 13 Ekim 2025 #2 Teknisyen olarak söyleyeyim, ısı pompalı. Fakat makineyi üst üste çalıştırmayın. Isı pompası arıza yapıyor öyle. Maliyeti 10 bin TL'den aşağı çıkmaz.
Teknisyen olarak söyleyeyim, ısı pompalı. Fakat makineyi üst üste çalıştırmayın. Isı pompası arıza yapıyor öyle. Maliyeti 10 bin TL'den aşağı çıkmaz.
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.352 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.359 Yer Denizli 13 Ekim 2025 #3 michaelscofield dedi: Teknisyen olarak söyleyeyim, ısı pompalı. Fakat makineyi üst üste çalıştırmayın. Isı pompası arıza yapıyor öyle. Maliyeti 10 bin TL'den aşağı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam bizim makineler üst üste. Nasıl kullanmalıyız? 2018'de aldık ve o zamandır beri kullanıyoruz. İkisi de Beko.
michaelscofield dedi: Teknisyen olarak söyleyeyim, ısı pompalı. Fakat makineyi üst üste çalıştırmayın. Isı pompası arıza yapıyor öyle. Maliyeti 10 bin TL'den aşağı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam bizim makineler üst üste. Nasıl kullanmalıyız? 2018'de aldık ve o zamandır beri kullanıyoruz. İkisi de Beko.
Numanco Uzman Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 55 Beğeniler 37 13 Ekim 2025 #4 michaelscofield dedi: Teknisyen olarak söyleyeyim, ısı pompalı. Fakat makineyi üst üste çalıştırmayın. Isı pompası arıza yapıyor öyle. Maliyeti 10 bin TL'den aşağı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Yoğuşmalıda art arda açarak kullanıyorum 1.5 yıldır problem olmadı, sadece isi pompasına özel bir durum mu?
michaelscofield dedi: Teknisyen olarak söyleyeyim, ısı pompalı. Fakat makineyi üst üste çalıştırmayın. Isı pompası arıza yapıyor öyle. Maliyeti 10 bin TL'den aşağı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Yoğuşmalıda art arda açarak kullanıyorum 1.5 yıldır problem olmadı, sadece isi pompasına özel bir durum mu?
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.372 Yer İstanbul 13 Ekim 2025 #5 AMG GOAT dedi: Hocam bizim makineler üst üste. Nasıl kullanmalıyız? 2018'de aldık ve o zamandır beri kullanıyoruz. İkisi de Beko. Genişletmek için tıkla... O anlamda değil hocam. Makineyi üst üsteden kastım, 3-4 kere üst üste çalıştırmak. Sizin dediğiniz istifleme kiti, o farklı. Bir problem yok. Numanco dedi: Yoğuşmalıda art arda açarak kullanıyorum 1.5 yıldır problem olmadı, sadece isi pompasına özel bir durum mu? Genişletmek için tıkla... Isı pompası bir tık daha hassastır, evet. Fakat hiçbir beyaz eşyayı art arda kullanmayın. Parçalar ısınacağı için dolaylı yoldan arıza sebebidir.
AMG GOAT dedi: Hocam bizim makineler üst üste. Nasıl kullanmalıyız? 2018'de aldık ve o zamandır beri kullanıyoruz. İkisi de Beko. Genişletmek için tıkla... O anlamda değil hocam. Makineyi üst üsteden kastım, 3-4 kere üst üste çalıştırmak. Sizin dediğiniz istifleme kiti, o farklı. Bir problem yok. Numanco dedi: Yoğuşmalıda art arda açarak kullanıyorum 1.5 yıldır problem olmadı, sadece isi pompasına özel bir durum mu? Genişletmek için tıkla... Isı pompası bir tık daha hassastır, evet. Fakat hiçbir beyaz eşyayı art arda kullanmayın. Parçalar ısınacağı için dolaylı yoldan arıza sebebidir.
MisafirTerliği34 Yetkin Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 564 Çözümler 10 Beğeniler 400 13 Ekim 2025 #6 Isı pompalı modeller daha az enerji harcadıkları için uzun vadede daha tasarrufludur.