Hybrid Theory 67
Üstün
Bulunduğum noktadan Davutlar, Güzelçamlı ve Milli Park'a doğru olan kısmı gözüküyor sadece. Özdere, Pamucak tarafını bu noktada başka bir tepe kapatıyor. Bu yüzden sadece Milli Park tarafını çekebildim.
Severiz.Bulunduğum noktadan Davutlar, Güzelçamlı ve Milli Park'a doğru olan kısmı gözüküyor sadece. Özdere, Pamucak tarafını bu noktada başka bir tepe kapatıyor. Bu yüzden sadece Milli Park tarafını çekebildim.
Eki Görüntüle 270689
Çarşı içine her telden turist akın etmiş. İnsandan kaçıp gelebileceğin en güzel noktalarsan birisi burası.
Gideriz.Çarşı içine her telden turist akın etmiş. İnsandan kaçıp gelebileceğin en güzel noktalarsan birisi burası.
Bekleriz.
Çarşı içine her telden turist akın etmiş. İnsandan kaçıp gelebileceğin en güzel noktalarsan birisi burası.
En son 2019'da gittim Kadınlar Denizi'ne. Yerlisi gitmez zaten artık oraya. Kesinlikle dediğin gibi en iyisi Sahil Siteleri ve Sevgi Plaji tarafları. Arada birkaç çürük görüyorum ama umarım istilaya uğramaz. Çarşı içine hiç değinmek istemiyorum zaten. Bodrum'la yarışıyor fiyatlar.Bugün bir kadınlar denizine gideyim dedim Full keko kaynıyor aga en sakini sahil sitelerinde yüzmek. Kuşadası çarşı dünyanın en kazık saçma yeri falan tam turist tokatlamalık yer.
Biraz tasli olmasi disinda en iyisi orasi dedigin gibiEn son 2019'da gittim Kadınlar Denizi'ne. Yerlisi gitmez zaten artık oraya. Kesinlikle dediğin gibi en iyisi Sahil Siteleri ve Sevgi Plaji tarafları. Arada birkaç çürük görüyorum ama umarım istilaya uğramaz. Çarşı içine hiç değinmek istemiyorum zaten. Bodrum'la yarışıyor fiyatlar.
Kıyı biraz taşlı ama en fazla 1 metre sonra kumluk düzlük başlıyor.Biraz tasli olmasi disinda en iyisi orasi dedigin gibi
En son 2019'da gittim Kadınlar Denizi'ne. Yerlisi gitmez zaten artık oraya. Kesinlikle dediğin gibi en iyisi Sahil Siteleri ve Sevgi Plaji tarafları. Arada birkaç çürük görüyorum ama umarım istilaya uğramaz. Çarşı içine hiç değinmek istemiyorum zaten. Bodrum'la yarışıyor fiyatlar.