Hybrid Theory 67

Üstün
Yer
PATHOS-II
Bulunduğum noktadan Davutlar, Güzelçamlı ve Milli Park'a doğru olan kısmı gözüküyor sadece. Özdere, Pamucak tarafını bu noktada başka bir tepe kapatıyor. Bu yüzden sadece Milli Park tarafını çekebildim.

20260802_142406.webp

Screenshot_20260802_142830_Gallery.webp

Çarşı içine her telden turist akın etmiş. İnsandan kaçıp gelebileceğin en güzel noktalarsan birisi burası.

Bugün bir kadınlar denizine gideyim dedim Full keko kaynıyor aga en sakini sahil sitelerinde yüzmek. Kuşadası çarşı dünyanın en kazık saçma yeri falan tam turist tokatlamalık yer.

Bugün bir kadınlar denizine gideyim dedim Full keko kaynıyor aga en sakini sahil sitelerinde yüzmek. Kuşadası çarşı dünyanın en kazık saçma yeri falan tam turist tokatlamalık yer.
En son 2019'da gittim Kadınlar Denizi'ne. Yerlisi gitmez zaten artık oraya. Kesinlikle dediğin gibi en iyisi Sahil Siteleri ve Sevgi Plaji tarafları. Arada birkaç çürük görüyorum ama umarım istilaya uğramaz. Çarşı içine hiç değinmek istemiyorum zaten. Bodrum'la yarışıyor fiyatlar.

En son 2019'da gittim Kadınlar Denizi'ne. Yerlisi gitmez zaten artık oraya. Kesinlikle dediğin gibi en iyisi Sahil Siteleri ve Sevgi Plaji tarafları. Arada birkaç çürük görüyorum ama umarım istilaya uğramaz. Çarşı içine hiç değinmek istemiyorum zaten. Bodrum'la yarışıyor fiyatlar.
Biraz tasli olmasi disinda en iyisi orasi dedigin gibi

Biz de geçenlerde Sevgi Plajajı'na gittik, daha sezon tam baslamamisti gayet iyiydi ama şu an nasildir bilmem, keko vesaire yoktu.