Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 20 Mayıs 2026 #1 Selamlar! Google Play Store'da Dire Wolf Digital'ın yayınladığı kutu oyunlarında %50'e varan indirim var. Öne çıkardığım oyunlar: Munchkin - Google Play'de Uygulamalar Canavarları öldür! Hazineyi çal! Arkadaşını bıçakla! play.google.com Root Board Game - Google Play'de Uygulamalar Orman Savaşları'nın Dijital Tahta Oyunu play.google.com Cascadia Digital - Google Play'de Uygulamalar Ödüllü masa oyununda en mükemmel ekosistemi yaratmak için yarış! play.google.com Alırsanız beraber oynayabileceğimiz oyunlar: Munchkin: arkadaşınızın arkanızdan bıçaklamak, hainlik ve burada yazılamayacak eylemlerde bulunduğunuz bir kart yönetim oyunu. Root Board Game: Ormandaki bölgelerde hakimiyet kurma oyunu.
Selamlar! Google Play Store'da Dire Wolf Digital'ın yayınladığı kutu oyunlarında %50'e varan indirim var. Öne çıkardığım oyunlar: Munchkin - Google Play'de Uygulamalar Canavarları öldür! Hazineyi çal! Arkadaşını bıçakla! play.google.com Root Board Game - Google Play'de Uygulamalar Orman Savaşları'nın Dijital Tahta Oyunu play.google.com Cascadia Digital - Google Play'de Uygulamalar Ödüllü masa oyununda en mükemmel ekosistemi yaratmak için yarış! play.google.com Alırsanız beraber oynayabileceğimiz oyunlar: Munchkin: arkadaşınızın arkanızdan bıçaklamak, hainlik ve burada yazılamayacak eylemlerde bulunduğunuz bir kart yönetim oyunu. Root Board Game: Ormandaki bölgelerde hakimiyet kurma oyunu.
L lindemann Uzman Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 222 Beğeniler 131 20 Mayıs 2026 #2 Daha önce Tabletop'da oynamıştım bazılarını da telde nasıl oluyor arkadaşların da alması lazım mı soloplay mi olayı nedir? Son düzenleyen: Moderatör: Pazartesi 01:49
Daha önce Tabletop'da oynamıştım bazılarını da telde nasıl oluyor arkadaşların da alması lazım mı soloplay mi olayı nedir?
KS KS Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 20 Mayıs 2026 #3 lindemann dedi: Daha önce Tabletop'da oynamıştım bazılarını da telde nasıl oluyor arkadaşların da alması lazım mı soloplay mi olayı nedir? Genişletmek için tıkla... Herkesin alması lazım. Online oynanabilir.
lindemann dedi: Daha önce Tabletop'da oynamıştım bazılarını da telde nasıl oluyor arkadaşların da alması lazım mı soloplay mi olayı nedir? Genişletmek için tıkla... Herkesin alması lazım. Online oynanabilir.