Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Bir bütçe belirlerseniz ona göre yardımcı olabiliriz. Sonuçta kimisine göre 8k uygun iken kimisine göre 20k uygun oluyor.
nomad.aka
Uzman
Alıcaksanız fan sesi az çıkan ofis laptoplarına bakabilirsiniz HP bana göre bu işi iyi yapıyor ama fiyatlarını net bilmiyorum.
- Makaleler
- 1
Macbook AIR.
maes
Üstün
20-30 Arası iyi olur hocam. 30'a pek yakın olmasa daha iyi.Bir bütçe belirlerseniz ona göre yardımcı olabiliriz. Sonuçta kimisine göre 8k uygun iken kimisine göre 20k uygun oluyor.
- Makaleler
- 1
M1 Macbook Air bulabilirsin o fiyata hem fani yok hic ses cikartmaz.20-30 Arası iyi olur hocam. 30'a pek yakın olmasa daha iyi.
Blackraven
Üstün
20-30 Arası iyi olur hocam. 30'a pek yakın olmasa daha iyi.
Ekran kartsız modeller sizin için idealdir. Özellikle U serisinden şaşmamanızı öneririm çünkü düşük enerji tüketimleri sayesinde hem batarya performansları iyidir hem de az ses çıkartırlar hatta fanları bile normal kullanımda çalışmaz.Bu laptopu alırsanız performans bakımından "keşke daha fazla para harcasaydım" diyeceğiniz hiçbir durum olmaz. Biraz daha fazla vereyim diyorsanız da "OLED" panele sahip laptopları almanızı öneririm. Sizin için sonuçta önemli olan gereksiz performans değil batarya performansı, ekran kalitesi ve uzun ömürlü olması.
Son düzenleyen: Moderatör:
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
Oyun oynamayacaksan yapistir gec pisman olmazsin.20-30 Arası iyi olur hocam. 30'a pek yakın olmasa daha iyi.