Kütüphanede öğle aralarında ne yenilebilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Winner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 298

Winner

Üstün
Sabahtan akşama kadar kütüphanedeyim. Öğle aralarında yiyecek bir şey bulmada sorun yaşıyorum. Kilo yapmayan, doyurucu ne yiyebilirim? Kurumun yakınında poğaça tarzı şeyler satan pastane, çiğköfteci ve 3 harfli marketler dışında pek bir şey yok. Evden götürsem de ne götürebilirim? Yemek yapmayı bilmiyorum. Artık güya kilo yapmıyor diye diyet bisküvisi yemekten midem bulanmaya başladı.

4 tane tost ekmeğini alıyorsun içine haşlanmış yumurta baharat, yanına salatalık domates. Saklama kabına koy. Acıktığında çık bahçeye çay varsa al bir tane. Mis gibi ohh canım çekti. İçeride açma koku yapar.

2 sandviç totalde.

Ben tutku alıyorum baya tok tutuyor.

Evden götürsem de ne götürebilirim?
Dilimlenmiş tahıllı ekmek, dilimlenmiş kaşar, dilim salam ve bir kutu labne alıp ufak sandviçler yapılabilir. Sadece 1 öğün için bir şey arıyorsan yeterli gelecektir diye düşünüyorum, biraz da meyve getir yanında

Başka tür sandviçler de yapılabilir.

Bimde dürüm çiğköfte var. Şahsen komageneden falan çok daha iyi. 17tl bir tanesi 2 tane alıyorum 5 6 saat yetiyor benim için.

Ben genelde sürekli gittiğim dönerciden tavuk döner yiyorum veya çiğköfte yiyorum. Geçen sene okul varken evden götürdüğümde salam ekmek, köfte ekmek, çorba gibi şeyler götürüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…