Tadını güzel bulan tek ben değilimdir herhalde :D . Eğer hiç yiyemiyorsan arkadaşların dediği gibi güzel bir salataya çok hoş gider.
Yani onu kesin deneyeceğim. Tadı nötr, tadında sıkıntı yok. Yerken hissiyatı zor.
Ben rondodan biraz süt ile geçirip pürüssüz hale getirip ev yapımı portakal reçeliyle gömüyordum. Yulaf veya tavukla hamur yapıp pizza peyniri olarak da kullanabilirsin.
Rondom olsa zaten hiçbir sorun olmadan su ya da sütle karıştırıp içeceğim. Airfryer ile tariflerine bakacağım.
Marketlerde ki en sağlıklı peynir, alışınca güzel geliyor tadı. Domatesle yersen daha güzel olur, Bim'de bir marka var tadı nispeten diğerlerine göre lezzetli.
Zaten peynir değil de kesilmiş süt olduğundan yağ oranı düşük, baya saf protein ve fiyatı da çok uygun.

Yani onu kesin deneyeceğim. Tadı nötr, tadında sıkıntı yok. Yerken hissiyatı zor.

Rondom olsa zaten hiçbir sorun olmadan su ya da sütle karıştırıp içeceğim. Airfryer ile tariflerine bakacağım.

Zaten peynir değil de kesilmiş süt olduğundan yağ oranı düşük, baya saf protein ve fiyatı da çok uygun.
Evde kendinde yapabilirsin, sütçüler düdük çalarak gezerler. Bulduğundan 1-2 litre al, youtube'da videoları var aşırı basit yapımı.

Zaten peynir değil de kesilmiş süt olduğundan yağ oranı düşük, bayağı saf protein ve fiyatı da çok uygun.

Airfreye kurutabilir hocam suyundaki yararlı vitaminleri ve maddeleri kaybedebilir o yüzden bence çok da pişirme değil de. Zaten anladığım kadar spor yapıyorsunuz, et ve türevlerini yerken yanında muhakkak lif kaynağı ve sindirime yardımı dokuncak bir salatının içinde lor peynirini katarak hem protein değerini yükseltmiş olursunuz hem de sağlıklı bir öğün almış olursunuz.

En sağlıklısı salata ile birlikte tüketmek olur. Soğan ile kavurup çökelek hali de güzel oluyor fakat işin içine yağ girdiği için pek tercih etmezsin sanırım.

Evde kendinde yapabilirsin, sütçüler düdük çalarak gezerler. Bulduğundan 1-2 litre al, youtube'da videoları var aşırı basit yapımı.
Yazın doğal halini üretirim zaten. Yurt ortamında anca bu kadar.
Airfreye kurutabilir hocam suyundaki yararlı vitaminleri ve maddeleri kaybedebilir o yüzden bence çok da pişirme değil de. Zaten anladığım kadar spor yapıyorsunuz, et ve türevlerini yerken yanında muhakkak lif kaynağı ve sindirime yardımı dokuncak bir salatının içinde lor peynirini katarak hem protein değerini yükseltmiş olursunuz hem de sağlıklı bir öğün almış olursunuz.
Öyle yapıcam ya şöyle büyükçe bir salata ile hissiyatı o kadar da kötü olmaz. Airfryer kurutabilir cidden haklısınız makrolarından kayıp olması sıkıntı olur.
En sağlıklısı salata ile birlikte tüketmek olur. Soğan ile kavurup çökelek hali de güzel oluyor fakat işin içine yağ girdiği için pek tercih etmezsin sanırım.
Genelde eve dönünce kıymalı yumurta ya da çırpılmış yumurta yiyorum aslında ona ek olarak lor da ekleyebilirim. Tabii salata en mantıklısı ve sürdürülebilir olanı.
Omletin içinde süper gidiyor. Denemeni öneririm.
Deneyeceğim, omlet ve çırpılmış yumurta ile.

Yazın doğal halini üretirim zaten. Yurt ortamında anca bu kadar.

Öyle yapacağım ya şöyle büyükçe bir salata ile hissiyatı o kadar da kötü olmaz. Airfryer kurutabilir cidden haklısınız makrolarından kayıp olması sıkıntı olur.

Genelde eve dönünce kıymalı yumurta ya da çırpılmış yumurta yiyorum aslında ona ek olarak lor da ekleyebilirim. Tabii salata en mantıklısı ve sürdürülebilir olanı.

Deneyeceğim, omlet ve çırpılmış yumurta ile.

Annem arada lor peyiniri kendi yapıyor, yufkayı tavada kızartıp arasına kaşar lor falan koyuyor bak öyle de tadı biraz güzelleşiyor kaşar falan da koy güzel olur.