belirsizz

Uzman
Yer
Almanya, Düsseldorf
Bunlar kütüphanemde bulunan ama hiç oynamadığım oyunlar. Hangi sırayla oynarsam daha iyi olur?
  • Battlefield 1
  • Skyrim.
  • Half-Life 2
  • Where wınds meet.
  • Mafia 1 (Oynamıştım ancak unuttuğum için bir daha oynamayı düşünüyorum).
  • Control.
  • Hogwarts Legacy.
  • Tomb Raider GOTY.
  • Heavy Rain.
  • Beyond: Two Souls.
  • Alan Wake Remastered.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlar bir seriye ait olmadığı için bu sırayla oyan demek zor ama bence şöylesi güzel olabilir hocam; Alan Wake, Where Winds Meet, Hogwarts Legacy diğerlerine kıyasla biraz altta kaldığında başta olmasın, sonda da olmasın. Mafia 1'i daha önce oynamışsınız onu tam ortaya atalım. Niye bu kadar uzattım bilmiyorum :omuzsilkmeadam:, neyse sıralama:

• Control
  • Battlefield 1
  • Half-Life 2
  • Alan Wake Remastered
  • Mafia 1
  • Heavy Rain
  • Beyond: Two Souls
  • Tomb Raider GOTY
  • Hogwarts Legacy
  • Skyrim
  • Where Winds Meet

Oyunlar bir seriye ait olmadığı için bu sırayla oyan demek zor ama bence şöylesi güzel olabilir hocam; Alan Wake, Where Winds Meet, Hogwarts Legacy diğerlerine kıyasla biraz altta kaldığında başta olmasın, sonda da olmasın. Mafia 1'i daha önce oynamışsınız onu tam ortaya atalım. Niye bu kadar uzattım bilmiyorum :omuzsilkmeadam:, neyse sıralama:

• Control
  • Battlefield 1
  • Half-Life 2
  • Alan Wake Remastered
  • Mafia 1
  • Heavy Rain
  • Beyond: Two Souls
  • Tomb Raider GOTY
  • Hogwarts Legacy
  • Skyrim
  • Where Winds Meet
Uğraşıp yazdığınız için çok teşekkürler. Aslında Sifu falan da var da yazmadım listeye. Aşırı zor oyun.

Rica ederim hocam, yardımcı olabildiysem ne güzel. Bence sifu'yu sağlam kafa ile sakin bir anda oynamak gerek yoksa bilgisayarı kırabilirsiniz.

Keyfinin sırasına göre. Sonuçta birbirlerine bağlı oyunlar değiller istediğin sırada oyna gitsin. Ama Skyrim'i en sona bırakabilirsin oyun çok uzun ve çok içeriği var.

Sifu güzel oyundu ya. Tavsiye ederim. Kolaylaştırıcı ayarlar mevcut zorlandığın noktada oyunu kolaylaştırabilirsin.
En kolay modda oynadım ona rağmen 4. Bölümde öldü karekter hep. 3 kere falan denedim 3 kez başıma aynı şey geldi. Vuruşları falan öğrenemiyorum, öğrensem yaparım rahatça ama ben sol tık ve sağ tıka gelişi güzel takur tukur basıyorum :D