Müthiş bir seri 3 oyunu da arka arkaya büyük zevkle oynamıştım dayanamayıp bir de kitaplarını okumuştum.

İş hayatına girince ve aile kurunca hepsi yalan olacak dolayısıyla elini çabuk tut derim eğer hala bu 2'sine sahip değilsen.
Öyle artık yaş geçiyor bizim çocuklar oynar ilerde benimde çok oynamadigim oyun var merak ediyorum çoğunu mümkünse yazın oynamaya çalışırım...

BioShock serisi, Mafia serisi, AC oov üçlemesi, Star Wars Jedi: Fallen Order, Kingdom Come: Deliverance 1, metro serisi ve daha birçok adını hatırlamadığım oyun. Bunların pek çoğunu laptopum kaldırmadığı için oynamıyorum.

Steam ve Epic kütüphanemde toplam 180 civarı oyun var. Büyük oyunları oynamaya çalışıyorum genelde. Diğer küçük oyunlar da ya ücretsiz topladıklarım ya da ufak paralara aldığım çerezlik niyetine olan oyunlar.

KC: Deliverance 2, Lords of the Fallen ve Shadow of War yakında bitirmeyi düşündüğüm oyunlar.

1744968608222.webp

Kütüphanede alıp tuttuğunuz ve oynanma sırası daha gelmemiş hangi oyunlar var?

Benim o kadar çok var ki bazen sevdiğim bir oyun bulup saatlerce oynamak istesem bile bir süre sonra hızlıca tüketip bir an önce bitiresim geliyor diğer oyunları da merak ettiğim için. Aslında kötü bir huy. Böyle sakin sakin bir oyunu uzun haftalarca oynamıyorum bu gereksiz histen dolayı. Hep işte tüketim çılgınlığı. Bazen dizilerde de aynısını yaşıyorum.

Şu an Kingdom Come Delivarence 1 oynuyorum o bittikten sonra sırada Batman Arkham serisi, AC 1-2-3 ve Brotherhood, Revelations bekliyor. STALKER 2 bekliyor, Cloudpunk, Alan Wake 2, Biomutant vs. var listem uzun.
Batman serisi ve Bioshock serisi bekler vaziyetteler. 2 sene sonra (üni sınavına gireceğim) oynarım muhtemelen.

BioShock serisi.
Batman serisi.
Devil May Cry 5.
Fears to fathom serisi.
Hollow Knight.
Lego serisi.
Mafia serisi.
Spider-Man serisi.
Witcher serisi.
Metro serisi.

Çoğu aile paylaşımı bu arada, bilgisayar alırsam oynarım. Sanırım hiç bir zaman oynayamacağım.

Zamanında oynarım diye bir sürü oyun satın aldım. Birçoğunu oynasam da hâlâ oynamadığım oyunlar da var. Oynamayacağınız oyunlara para vermeyin o yüzden.

Öyle artık yaş geçiyor bizim çocuklar oynar ilerde benimde çok oynamadigim oyun var merak ediyorum çoğunu mümkünse yazın oynamaya çalışırım...
Bu gidişle biz anca emeklilik yaşı geldikten sonra merak ettiğimiz kalan oyunları oynarız

RDR 2.
GTA5.
GoW.
Cyberpunk 2077.
Dying Light 2( en çok oynamak istediğim)
Ekran kartım GT1030.
GTA 5 kaldırmıyor mu :(:confused:

Zamanında oynarım diye bir sürü oyun satın aldım. Birçoğunu oynasam da hâlâ oynamadığım oyunlar da var. Oynamayacağınız oyunlara para vermeyin o yüzden.
Aynı ben. Sanırım çoğumuz böyle indirim görünce dayanamayıp alıyoruz çılgınlarca ama bilmediğimiz şey yaşlandıkça sahip olduğumuz boş vakit trajik bir biçimde azalıyor.

Zaten hayatın koşuşturmasından günde en fazla 2-3 saat kendine ayırabiliyorsun onda da film izleyeceksin, dizi mi izleyeceksin, ailenle vakit mi geçireceksin, oyun mu oynayacaksın, kitap mı okuyacaksın, başka hobilerinle mi ilgileneceksin.