Bu gidişle biz anca emeklilik yaşı geldikten sonra merak ettiğimiz kalan oyunları oynarız

GTA 5 kaldırmıyor mu :(:confused:

Aynı ben. Sanırım çoğumuz böyle indirim görünce dayanamayıp alıyoruz çılgınlarca ama bilmediğimiz şey yaşlandıkça sahip olduğumuz boş vakit trajik bir biçimde azalıyor.

Zaten hayatın koşuşturmasından günde en fazla 2-3 saat kendine ayırabiliyorsun onda da film izleyeceksin, dizi mi izleyeceksin, ailenle vakit mi geçireceksin, oyun mu oynayacaksın, kitap mı okuyacaksın, başka hobilerinle mi ilgileneceksin?
Bazı şeyleri erken oynamak yararlı ya insanın düşünce yapısını ve fikirlerini bile oluşturuyor.
O yaştan sonra o dopamin yapılamayacak bir şey için motivasyon kaynağı bile olamaz. 🙁

Batman serisi ve Bioshock serisi bekler vaziyetteler. 2 sene sonra (üni sınavına gireceğim) oynarım muhtemelen.
Sınavına odaklan sonrasında rahat rahat oynarsın kardeşim.

Bazı şeyleri erken oynamak yararlı ya insanın düşünce yapısını ve fikirlerini bile oluşturuyor.
O yaştan sonra o dopamin yapılamayacak bir şey için motivasyon kaynağı bile olamaz. 🙁
Ne yapalım artık ahiret içerikli oyunlar bulacağız o_O

AC Valhalla 10 dakika civarı oynayıp, sonrasında sıkılıp vakit harcamaya değmediğini düsünüp silmistim ileride bitirme düsüncem var ama hala vakit harcamaya değer mi bilemiyorum oyun hakkında da hiç bilgim yok videolarını vs de izlemedim.

AC Valhalla 10 dakika civarı oynayıp, sonrasında sıkılıp vakit harcamaya değmediğini düsünüp silmistim ileride bitirme düsüncem var ama hala vakit harcamaya değer mi bilemiyorum oyun hakkında da hiç bilgim yok videolarını vs de izlemedim.
Nordic teması çok iyi işlenmiş havası atmosferi için bile oynanır.