KS KS 23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.634 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.122 28 Ağustos 2025 #11 Afterbyte dedi: Steam destek ile görüşür müsünüz? Hediye edilmediğinden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... O aklıma gelmedi. Yazayım. Afterbyte dedi: Hediye edilmediğinden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam valla uyandım pcnin başına oturdum ETS vardı.
Afterbyte dedi: Steam destek ile görüşür müsünüz? Hediye edilmediğinden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... O aklıma gelmedi. Yazayım. Afterbyte dedi: Hediye edilmediğinden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam valla uyandım pcnin başına oturdum ETS vardı.
Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 28 Ağustos 2025 #12 23783 dedi: O aklıma gelmedi. Yazayım. Hocam valla uyandım pcnin başına oturdum ETS vardı. Genişletmek için tıkla... Bi' görüşün hocam. Hiç ödeme yapmadıysanız ve oyun deneme sürümü olarak vs. gelmiyorsa öğrenin derim.
23783 dedi: O aklıma gelmedi. Yazayım. Hocam valla uyandım pcnin başına oturdum ETS vardı. Genişletmek için tıkla... Bi' görüşün hocam. Hiç ödeme yapmadıysanız ve oyun deneme sürümü olarak vs. gelmiyorsa öğrenin derim.
Batinux Uzman Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 337 Çözümler 1 Beğeniler 203 28 Ağustos 2025 #13 23783 dedi: O aklıma gelmedi. Yazayım. Hocam vallahi uyandım PC'nin başına oturdum ETS vardı. Genişletmek için tıkla... Hocam boş verin keyfinize bakın. Ne güzel beleşe oyun geliyor.
23783 dedi: O aklıma gelmedi. Yazayım. Hocam vallahi uyandım PC'nin başına oturdum ETS vardı. Genişletmek için tıkla... Hocam boş verin keyfinize bakın. Ne güzel beleşe oyun geliyor.