Kutusu açılan Onvo TV garanti dışı kalır mı?

Arkadaşlar 65" Onvo TV aldık. TV'yi apartmanın aşağısına bırakıp gittiler, kendim 4. kata zar zor taşıdım. Herhangi bir hasar var mı diye acemilik ile kutuyu açtım, televizyonu kontrol ettim, bir şey olmadığını gördüm. Fişine dahi takmadan kutusuna geri paketleyip koydum, içime kurt düştü. İnternette garanti dışı kalır diye çok yorum gördüm, sorun olur mu?

Hi-Level bir kod gönderiyor, onu doldurup kutuyu açıyorsun. Belki Onvo da öyle bir kolaylık sağlar. Arayıp sor istersen hocam.

Bende aynı durumu yaşadım. Benimki 32'' olan bir modeldi. Yetkili servis oyalayarak 1 hafta gelmedi. Bende kendim açtım. Ekran paramparça olmuştu. Onvo tarafı garanti dışı diye iade almak istemedi. Ancak Hepsiburada üzerinden aldığım için kutuda hasar olmadığından iadeyi kabul ettiler. Mutlaka yetkili servis açsın. Problem yaşandığında onların yazdığı tutanak istiyorlar. Risk almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…