Corsair M75 Air mouse aldım, hem shape olarak beğenmedim ve soldaki Click'e basınca sağdaki de ara sıra sanırım plastiğin esnek olması sebebiyle basıyor. Bu durum hiç hoşuma gitmedi ve fake 2000Hz değeri sunmuş Corsair. Satıcı Amazon'du, kutu açık iade olur mu?
Detaylar
Kim cevapladı?İade edebilirsiniz. Ayrıca fake 2000Hz olduğunu sanmıyorum. Nereden emin oldunuz?
Bu mouse yerine Cobra Pro alınır mı? Banka promosyon sunduğu için Amazon'dan mouse arıyorum 4500 Lira bandında. 4000/8000Hz olmasını istiyorum. Claw tutuyorum, elim 19cm.
Ayrıca fake 2000Hz olduğunu sanmıyorum. Nereden emin oldunuz?
Polling rate tester uygulamaları denedim türlü türlü. 800-900 üstünü görmüyor uygulamadan 2000Hz ayarlı.
Razer'ın kendi polling rate uygulaması var mış, onda ve 2 ayrı internet sitesinde.
Amazon'da arıyorsanız parayı verip Viper V3 Pro alacaksınız, harici mantıklı seçenek yok. Cobra Pro mantikli değil. Ayrıca web sitesi yüksek hz ölçemez.Bu mouse yerine Cobra Pro alınır mı? Banka promosyon sunduğu için Amazon'dan mouse arıyorum 4500 Lira bandında. 4000/8000Hz olmasını istiyorum. Claw tutuyorum, elim 19cm.
Polling rate tester uygulamaları denedim türlü türlü. 800-900 üstünü görmüyor uygulamadan 2000Hz ayarlı.
Eki Görüntüle 217122
O kadar para vermek mantıklı gelmiyor.Amazon'da arıyorsanız parayı verip Viper V3 Pro alacaksınız, harici mantıklı seçenek yok. Cobra Pro mantikli değil. Ayrıca web sitesi yüksek hz ölçemez.
Bazen gözden kaçabiliyor değil mi Kaan bey?
Son düzenleyen: Moderatör:
Pişman eder mi hocam? Gladius 3 vardı Asus denediklerimin arasında, 3 aylık sürede plastiği parlamıştı.