seeraddar Üstün Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.486 Çözümler 11 Beğeniler 3.396 Dün 22:57 #1 Evin altını üstüne getirdim kutuyu bulamadım. Kargolasam kutsuz bir şekilde kabul edilir mi?
B BlackShadow Yetkin Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 396 Çözümler 1 Beğeniler 258 Dün 23:15 #2 Kutuya lüzum yok, ürünün seri numarasından işlem yapıyorlar zaten.
Growss Üstün Sadakat Rozeti Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 1.156 Çözümler 29 Beğeniler 714 Yer İstanbul Dün 23:17 #3 seeraddar dedi: Evin altını üstüne getirdim kutuyu bulamadım. Kargolasam kutsuz bir şekilde kabul edilir mi? Genişletmek için tıkla... Mantıken etmemesi lazım.
seeraddar dedi: Evin altını üstüne getirdim kutuyu bulamadım. Kargolasam kutsuz bir şekilde kabul edilir mi? Genişletmek için tıkla... Mantıken etmemesi lazım.
KS KS seeraddar Üstün Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.486 Çözümler 11 Beğeniler 3.396 Dün 23:23 #4 BlackShadow dedi: Kutuya lüzum yok, ürünün seri numarasından işlem yapıyorlar zaten. Genişletmek için tıkla... Fatura da lazım değil, o zaman değil mi?
BlackShadow dedi: Kutuya lüzum yok, ürünün seri numarasından işlem yapıyorlar zaten. Genişletmek için tıkla... Fatura da lazım değil, o zaman değil mi?
B BlackShadow Yetkin Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 396 Çözümler 1 Beğeniler 258 Dün 23:25 #5 seeraddar dedi: Fatura da lazım değil, o zaman değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben kulaklık teslim ederken götürmüştüm ama gerek duymamışlardı siz yine de fatura çıktısını alın giderken. Kutuya gerek yok.
seeraddar dedi: Fatura da lazım değil, o zaman değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben kulaklık teslim ederken götürmüştüm ama gerek duymamışlardı siz yine de fatura çıktısını alın giderken. Kutuya gerek yok.