Kutusuz SSD nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan musty1992
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    ssd
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

musty1992

Gelişen
Merhaba arkadaşlar, yeni bilgisayar aldım yeni fark ettim. Kağıtta kutusuz SSD yazıyor kutusuz olması bir şeyi değiştirir mi, SSD ürünü sıfırdır değil mi?

Merhaba arkadaşlar, yeni bilgisayar aldım yeni fark ettim. Kağıtta kutusuz SSD yazıyor kutusuz olması bir şeyi değiştirir mi, SSD ürünü sıfırdır değil mi?
Hocam sanırım bu işlemcilerdeki kutusuz fansız işi. SSDyi dümdüz gönderiyorlar kutu olmadan.

OEM ürünler oluyor diye biliyorum. Toplama bilgisayarda mı geldi? CrystalDiskInfo kurup sıfır olup olmadığını anlayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, anlaşılır. Örneğin, bilgisayarı 1 hafta içinde ortalama 15 saat kullandıysanız ve bu değer uygulamadaki değerle uyuşuyorsa sorun yoktur.

Evet, anlaşılır. Örneğin, bilgisayarı 1 hafta içinde ortalama 15 saat kullandıysanız ve bu değer uygulamadaki değerle uyuşuyorsa sorun yoktur.
nasıl anlıyacağım peki birde program zararsızdır değilmi sisteme bişi olmaz

Hazır sistemlerde nasıl tray işlemci olıyorsa SSD'de olabilir, CrystalDiskInfo ile çalışma verilerine bakabilirsiniz.

Hazır sistemlerde nasıl tray işlemci olıyorsa SSD'de olabilir, Crytaldiskinfo ile çalışma verilerine bakabilirsiniz.
Programdan anlamıyorum, nasıl bakıp anlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…