- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Ricardo Quaresma
Başarılı
Hocam sanırım bu işlemcilerdeki kutusuz fansız işi. SSDyi dümdüz gönderiyorlar kutu olmadan.Merhaba arkadaşlar, yeni bilgisayar aldım yeni fark ettim. Kağıtta kutusuz SSD yazıyor kutusuz olması bir şeyi değiştirir mi, SSD ürünü sıfırdır değil mi?
anladım içim rahat değil kullanılmış ürün değildir inşallahHocam sanırım bu işlemcilerdeki kutusuz fansız işi. SSDyi dümdüz gönderiyorlar kutu olmadan.
- Makaleler
- 5
OEM ürünler oluyor diye biliyorum. Toplama bilgisayarda mı geldi? CrystalDiskInfo kurup sıfır olup olmadığını anlayabilirsiniz.
Son düzenleme:
Ricardo Quaresma
Başarılı
Hocam onun testi var Youtube'a yazarak bulabilirsiniz.anladım içim rahat değil kullanılmış ürün değildir inşallah
1 hafta falan oldu PC'yi alalı. Yine de o programla anlaşılır mı sıfır olup olmadığı?OEM ürünler oluyor diye biliyorum. Toplama bilgisayarda mı geldi? Crystaldiskinfo kurup sıfır olup olmadığını anlayabilirsiniz.
Tam anlayamadım dediğinizi.Hocam onun testi var Youtube'a yazarak bulabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 5
Evet, anlaşılır. Örneğin, bilgisayarı 1 hafta içinde ortalama 15 saat kullandıysanız ve bu değer uygulamadaki değerle uyuşuyorsa sorun yoktur.
nasıl anlıyacağım peki birde program zararsızdır değilmi sisteme bişi olmazEvet, anlaşılır. Örneğin, bilgisayarı 1 hafta içinde ortalama 15 saat kullandıysanız ve bu değer uygulamadaki değerle uyuşuyorsa sorun yoktur.
Merhaba arkadaşlar, yeni bilgisayar aldım yeni fark ettim. Kağıtta kutusuz SSD yazıyor kutusuz olması bir şeyi değiştirir mi, SSD ürünü sıfırdır değil mi?
Hazır sistemlerde nasıl tray işlemci olıyorsa SSD'de olabilir, CrystalDiskInfo ile çalışma verilerine bakabilirsiniz.
Programdan anlamıyorum, nasıl bakıp anlayabilirim?Hazır sistemlerde nasıl tray işlemci olıyorsa SSD'de olabilir, Crytaldiskinfo ile çalışma verilerine bakabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.