Bütçe
40.000-50.000 TL
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, kasamı hazır alıp tak çalıştır yapmak istiyorum fakat Kuveyt Türk'e taksit yapan sadece Vatan Bilgisayar sanırım, o da 3 taksit yapıyor vade farksız. Bilginiz var mı, başka önerisi olan?

Merhaba arkadaşlar, kasamı hazır alıp tak çalıştır yapmak istiyorum fakat Kuveyt Türk'e taksit yapan sadece Vatan Bilgisayar sanırım, o da 3 taksit yapıyor vade farksız. Bilginiz var mı, başka önerisi olan?
Game Garaj Hepsiburada tarafında satış yapıyor olması lazım. Oraya bakabilirsin 6 taksit yapıyor. Yine Trendyol üzerinden yapan sitelerde vardır. Hafif fark olabilir ama taksit olması daha cazip gelir.

Amazon var ama Amazon'daki ürünler kimi zaman Trendyol ve Hepsiburada'ya göre pahalı olabiliyor hazır sistem kanadında.

Siz ne kadarlık bir ürün almayı düşünüyorsunuz kasa olarak.
Veya kafanızdaki işlemci ekran kartı kombosu ne.

Amazon var ama Amazon'daki ürünler kimi zaman Trendyol ve Hepsiburada'ya göre pahalı olabiliyor hazır sistem kanadında.

Siz ne kadarlık bir ürün almayı düşünüyorsunuz kasa olarak.
Veya kafanızdaki işlemci ekran kartı kombosu ne.

Hocam, ben CS'de bazen drop yiyorum.
Şu anki sistemim: Galax RTX 3060 Ti - i5 11400F - Crucial P3 500GB SSD M.2 - G.Skill Ripjaws V 8x2 3200MHz - Gigabyte H510M h - Corsair RM750e.
Bu ve biraz daha iyi bir güncel sistem yeter diye düşünüyorum. 5060 ile güzel bir işlemci yeterli olur.

Alacağınız siteyle anlaşması olan bankadan kredi kartı çıkarmak da bir alternatif.
O zor işte :D Kuveyt Türk'te limit alabilmemin sebebi, aile şirketimizin Kuveyt Türk'le çalışıyoruz, ondan aldım. Yoksa 21 yaşındayım, limit vermiyorlar.

O zor işte :D Kuveyt Türk'te limit alabilmemin sebebi, aile şirketimizin Kuveyt Türk'le çalışıyoruz, ondan aldım. Yoksa 21 yaşındayım, limit vermiyorlar.
Limit biraz da şans işi bence. 19 yaşındayım, Garanti'de 50 bin limit var. 18'den beri kullanıyorum, yeni arttırdılar. Daha da artacak gibi duruyor.

Vatan'da anlık indirimler oluyor. Onları takip edip Kuveyt'e taksitle alınabilir güzel bir sistem.