Kuveyt Türk mü, Enpara mı kullanılmalı?

Veira 91

Üstün
1.5 yıldır Kuveyt Türk kullanıyorum. 7/24 para transferinden ücret almaması en büyük artısı. Tek sorun islami bir banka olması sebebiyle bazı kısıtlamalar koyması. Bundan dolayı da Enpara'ya geçmeyi düşündüm. Önerir misiniz? Kuveyt Türk'te mi kalmalıyım?

7 yıldır kullanıyorum çok memnunum enparadan.

Tekel hariç pek kısıtlaması yok. Kuveyt Türk'te kal. Enpara'da kafalarına göre hesap kapatma muhabbetleri var, şubeleri de yok maille uğraşıyorsun. Sırf şu mail muhabbetinden bile değmez. Şikayetvar'a bakabilirsin sadece dijital çalışan bankaların rezilliğiyle ilgili.

8 Yıldır falan Kuveyt Türk kullanıyorum. Tek artısı işlem ücreti alınmaması ama giderim 15-20 lira işlem ücreti veririm de yine sağlam hizmet alırım daha iyi. Tüm hesaplardan çıkışımı yaptım ve kapattıracağım. İhtiyaç anınızda müşteri desteği olarak sizi yarı yolda bırakan bir banka Kuveyt Türk. Enpara kullanmadım ama sorunun cevabı kesinlikle Kuveyt Türk değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…