Yer
Aydın
Merhaba, kuyruk sokumumda eğrilme var ve doktor geç iyileşeceğini söyledi. Egzersiz ve hareketlerle geçecek dedi. Ama bu süre zarfında çok oturamıyorum. Elimde Rampage'in bir koltuğu var ama süngeri çöktü pişmanın aldığıma 8 bin lira vermiştim bir de, random bir sandalyeden farksız şu an. Bana ortopedik bir minder ve sandalye önerebilecek var mı oyuncu koltuğu olsun olmasın fiyatını artık umursamıyorum çünkü bu benim geleceğimi etkilleyecek artık kaç para olursa olsun. Ben 1 sene mezuna kalacağım, oturamazsam hiçbir anlamı kalmayacak.

Oturma simidi alman gerekli, her koltuğa onu koyup kullanman lazım, kuyruk sokumu çok uzun sürede iyileşiyor. Görseldeki gibi kuyruk sokumuna uygun olmalı.

Ekran görüntüsü 2026-05-06 233703.webp

Oturma simidi alman gerekli, her koltuğa onu koyup kullanman lazım, kuyruk sokumu çok uzun sürede iyileşiyor. Görseldeki gibi kuyruk sokumuna uygun olmalı.

Eki Görüntüle 247055

Bu tarz bir minder alacagim. Bende normal simit minder var ama pek rahat değil. Ama eninde sonunda tüm minderler çöküyor ağırlığımda var 95 kiloyum. Onun için yine bir konforlu sandalye gerek😪