Detaylar
Kim cevapladı?Bana göre dünyanın en yaşanılabilir ülkesi aşağıdaki görsele baktığımızda neredeyse hiçbir eksi yanı olmadığını görüyoruz.
Eki Görüntüle 80850
Küba'da da araba veriyorlarmış kardeşim başka kampanyalara da bak bence.
Böyle anlatınca aklıma bir yer geliyor ama Kuzey Kore değil.Rezalet ötesi, korkunç bir yer. Medeniyetin olmadığı, insanı insana taptırdıkları, orada yaşayan herkesin gerçek dünyadan bir haber sefalet içerisinde yaşadığı bir ülke.
Ne doğru düzgün bilgiye erişebiliyorsun, ne başındakileri eleştirebiliyorsun, ne de sosyal bir hayatın var. Tüm hayatın propagandayla geçiyor.
Günümüz dünyasından 100 yıl gerideler, güzelleme yapmaya da gerek yok bence.
Bir de tüm dünyayı nükleerlemekle tehdit ediyorlar orası ayrı.
Emre bey ehliyetim yok arabayı napiyim? Toplu taşıma bile işimi görür.Küba'da da araba veriyorlarmış kardeşim başka kampanyalara da bak bence.
- Makaleler
- 1
Bence her şeye inanmamak lazım.
Her yerde zorunlu başkan tıraşı falan diye yazıyor hocam.
Beyler Bu doğru değil yıllardır Kuzey Kore hakkında ABD ve güney korenjn söylediği yalanlar bir YouTuber dorek Kuzey Kore'ye saç kestirmeye gitti. Öyle bir yasak yok.
Ali De Niro
Üstün
Fikir beyan etmen, muhalif olman, istediğin hayatı yaşaman, yurt dışına çıkman, internete girip dünyayı takip etmen, vb. pek çok özgür eylemin yasak olduğu bir ülke. Çok güzel bir ahır var ve ineklere çok iyi bakıyorlar keşke ben de o ahırda inek olsam demekle keşke Kuzey Kore'de yaşasam demek aynı şey. Size iyi bakılacak diye benliğinizden vazgeçmek, inek olmaktan farksızdır.
Yeni konular
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-
-