Hayır. Üç buçuk saat uyuyup kahvaltı yapıp okula gittiğim gün bile uyumadım. Sadece akşam yemeği yediğimde oluyor. Akşam yemeği yedikten sonra gece 8 saat uyusam diğer gün yine uyuyorum.
Bence sorun çok yemekte. Doyacağınızı anladığınız an yemek yemeyi bırakın. Aşırı karbonhidrat uyku yapar bu normaldir ama bunun dışında iki üç bir şey atıştırıp bir anda uyku bastırıyorsa ben yemeklerden şüphelenirdim. Bir sonraki akşam yemeğinizde az yemek yiyin.
Bence sorun çok yemekte. Doyacağınızı anladığınız an yemek yemeyi bırakın. Aşırı karbonhidrat uyku yapar bu normaldir ama bunun dışında iki üç bir şey atıştırıp bir anda uyku bastırıyorsa ben yemeklerden şüphelenirdim. Bir sonraki akşam yemeğinizde az yemek yiyin.
Konuyu tam okuyamadım ama şekerine baktırdın mı? İnsülin seviyen çok hızlı çıkıyorsa ciddi halsizlik yapar, hatta "masanın üzerine uzanıp yatsam ne olur ki" diye düşünmen normaldir.
Bence aşırı yemekten uykunuz geliyor. Normal bir durum. Öğünlerinizi sabit tutun ama yemek yemeyi azaltın. Aynı durum bir dönem benim başımda da vardı. En basitinden patates kızartması yerdim durduramazdım kendimi hem karbonhidrat hem de aşırı yemekten uykum gelirdi. Bu sadece karbonhidrat için geçerli değil. Yemek porsiyonlarınızı azaltın.
Aynı yemeği yiyip bu dertten muzdarip olan var mı, yemekte bir sorun olsa bu durum başka kişilerde de olurdu. Bu sorun sadece sizdeyse sizlik bir sorun olabilir, neler olabileceğini gayet güzelce yazmışlar zaten.
Kullandıkları yağlar çok kötü hocam, olabildiğince ucuz ve az malzemeyle yemek çıkarmak istiyorlar. Sırf daha fazla kâr etmek için öğrenciler rahatsızlanıyor. Devletin bu duruma el atıp yemekhane işine el atması lazım ama nerede
Kullandıkları yağlar çok kötü hocam, olabildiğince ucuz ve az malzemeyle yemek çıkarmak istiyorlar. Sırf daha fazla kâr etmek için öğrenciler rahatsızlanıyor. Devletin bu duruma el atıp yemekhane işine el atması lazım ama nerde