Merkezi yerde 1+0 ev veya studyo amaçlı kullanılan daire bulursan düşünebilirsin. Partner de bulursan çok iyi olur ki bulursun illa üniversiteden olmasına gerek yok. Şu an herkesin ilk evi bu tarz oluyor ve herkes uygun birini arıyor ev için.
Merkezi yerde 1+0 ev veya studyo amaçlı kullanılan daire bulursan düşünebilirsin. Partner de bulursan, ki bulursun illa üniversiteden olmasına gerek yok. Şu an herkesin ilk evi bu tarz oluyor ve herkes uygun birini arıyor ev için.
Tek kalmayı düşünüyorum bütçem de maksimum 10 bin civarına kadar çıkıyor. KYK Yurtlarında özellikle de erkek yurtlarında internet ve hırsızlık sorunları olduğunu duydum.
Tek kalmayı düşünüyorum bütçem de maksimum 10 bin civarına kadar çıkıyor. KYK Yurtlarında özellikle de erkek yurtlarında internet ve hırsızlık sorunları olduğunu duydum.
Cezaevi koğuşu gibi yerlerde kalmaya gerek yok, Ankara'da bile merkezi 1+0'lar 15 civarına bulunabilir. Kızılay'a oldukça yakın veya direkt Kızılay'da oluyorlar. Hayatının en güzel zamanlarını en güzel şekilde geçirirsin. Kızılay Konur'da yaşıyordum bazı sebeplerden ötürü şu an farklı bir ilçedeyim. Merkezi semtler her zaman parasına değer.
Ayrı eve çıkma fırsatı varken KYK yurtlarının yanından bile geçmezdim. En az 3-4 tane erkekle yan yana yaşamak zorunda kalmak bir yana, maruz kalacağım zorbalıklar bir yana.
Ev her zaman daha iyidir. KYK bildiğin asker koğuşu. Her türden insan var. Toplu halde yaşamayı bilmeyenler var özellikle. Ben yurtta kalırken lavaboyu temizlemeyenler bile vardı.
Kesinlikle 1+0 ev. KYK yurdunda nasıl tiplerle karşılaşacağını bilemezsin. Yıkanmayan, bir deodarant bile sıkmayan, yüksek sesle telefon konuşmayan, görgü ve nezaket kuralı bilmeyen mağara ayılarıyla aynı yerde yaşamak zorunda kalırsın KYK yurdunda. Tavsiye etmem.