cemkaraca 79
Üstün
Öncelikle selamlar, yatay geçişle yeni bir üniversiteye geçtim. Okulum 14 Eylül'de açılıyor ama KYK ek yurt başvurularımız büyük ihtimalle Ekim ayını bulacak. Başvurular açılıp sonuçlanana kadar dışarıda kalmamak için KYK'da misafir öğrenci statüsünde kalacağım. Ama şöyle bir şey var. Benim fakültem ve kalacağım yurt ilçede. GSB İl Müdürlüğü ile yurdun arası yaklaşık 40 km. Misafir öğrenci kaydı yaptırmak için valizlerle önce İl Müdürlüğüne gidip onay belgesi mi almam gerekiyor? Yoksa gerekli belgelerimle doğrudan ilçedeki yurda gitsem kaydımı yapıp beni alırlar mı? Yanlış bilmiyorsam İlçe de bir GSB müdürlüğü var ama oranın yetkisi var mı fikrim yok.
Eğer merkeze gitmem şartsa valizlerle çok büyük eziyet olacak. Daha önce yatay geçiş yapıp yurt çıkana kadar misafir kalanlar süreci nasıl işletti, doğrudan yurda mı gittiniz? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Ayrıca yapay zekaya sorduğumda bunu diyor:
Eğer merkeze gitmem şartsa valizlerle çok büyük eziyet olacak. Daha önce yatay geçiş yapıp yurt çıkana kadar misafir kalanlar süreci nasıl işletti, doğrudan yurda mı gittiniz? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Ayrıca yapay zekaya sorduğumda bunu diyor: