Bugün KZ ate copper modelini satın aldım. IEM kulaklara giriş seviyesinde fakat fiyatına göre iyi olduğunu düşündüm. Görüşleriniz nedir? 425 TL fiyatı vardı. Yazın havalar sıcak malum, oyunları böyle kulaklıktan oynamak istiyorum. İş görür mü?
KZ Ate Copper modelinin genel özelliklerine dayanarak, aşağıdaki noktalara dikkat edebilirsin:
-
Fiyat/Performans Oranı: 425 TL fiyat bandında, genellikle iyi bir ses kalitesi sunması beklenir. KZ, müşteri memnuniyeti açısından olumlu bir üne sahip.
-
İyi Ses İzolasyonu: IEM (Inner Ear Monitor) tasarımı sayesinde dış gürültüyü iyi bir şekilde izole edebilir, bu da oyun sırasında dikkatinizin dağılmamasını sağlar.
-
Konfor: Uzun süreli kullanımlar için tasarlandığı belirtilse de, kişisel konfor tercihleri değişebilir. Uzun süre oyun oynarken yorgunluk hissi yaşamamak için üretan/soft kulaklık yastıklarının olması önemli.
-
Sıcak Hava Kullanımı: Yaz aylarında yüksek sıcaklıklarda, kulak içi kulaklıkların terleme ve rahatsızlık yapma potansiyeli vardır. Eğer bu tür bir sorun yaşıyorsan, daha fazla konfor sağlamak için yedek silikon başlık kullanmayı düşünebilirsin.
Özetle, KZ Ate Copper kulaklıklardan beklentilerinizi karşılayabilir ancak yine de kişisel denemelerinle konfor ve ses performansını test etmen faydalı olacaktır.