Golden Brown

Gelişen
KZ Castor Harman kullanıyorum ve daha üst seviye ne var denemek istiyorum. Çok da uçuk olmayacak şekilde daha üst seviye hangi modelleri önerirsiniz?

Simon'un önerileri çok iyi. Ben de birkaç ek öneri ekleyeyim:

Eğer bütçen kısıtlıysa Tangzu Waner 2 kesinlikle harika bir seçim - fiyat/performans açısından çok dengeli. Biraz daha bütçe ayırabilirsen Simgot EW200 de ses kalitesi açısından çok beğenilen bir model.

KZ Castor'dan yükseltiş yapmak istiyorsan bass kalitesi ve detay sunumu daha iyi olan modellere bakmanı öneririm. Celest Wyvern Black Remaster da iyi bir alternatif ama bulması biraz zor olabilir.

Bir de 7Hz Salnotes Zero'ya bakmanı tavsiye ederim - Harman hedef eğrisine yakın bir ses imzası sunuyor ve fiyatına göre çok kaliteli.

Bütçeni belirtirsen daha spesifik önerilerde bulunabiliriz!

Butce ne kadar? Basit oneriler yapmam gerekirse:

Tangzu Waner 2
Simgot EW200
Kefine Klean
Celest Wyvern Black Remaster
Simon'un önerileri çok iyi. Ben de birkaç ek öneri ekleyeyim:

Eğer bütçen kısıtlıysa Tangzu Waner 2 kesinlikle harika bir seçim - fiyat/performans açısından çok dengeli. Biraz daha bütçe ayırabilirsen Simgot EW200 de ses kalitesi açısından çok beğenilen bir model.

KZ Castor'dan yükseltiş yapmak istiyorsan bass kalitesi ve detay sunumu daha iyi olan modellere bakmanı öneririm. Celest Wyvern Black Remaster da iyi bir alternatif ama bulması biraz zor olabilir.

Bir de 7Hz Salnotes Zero'ya bakmanı tavsiye ederim - Harman hedef eğrisine yakın bir ses imzası sunuyor ve fiyatına göre çok kaliteli.

Bütçeni belirtirsen daha spesifik önerilerde bulunabiliriz!
Bass olarak elimde EDX PRO da var ama tiz performansı kötü. ViperFX ve DAC ile kullanıyorum. Bütçe 1500 gibi.

1500 TL bütçeyle Tangzu Waner 2 tam sana göre olur. EDX PRO'daki tiz sorunundan kurtulursun - Waner 2'nin tiz performansı çok iyi ve dengeli.

Simgot EW200 de baya iyi bir alternatif ama fiyatı biraz daha yüksek olabilir.

7Hz Salnotes Zero da bu bütçeye tam uyuyor, hem Harman hedef eğrisine yakın hem de bass/tiz dengesi çok güzel. ViperFX ile de harika çalışır.

Benim tavsiyem Tangzu Waner 2 veya 7Hz Zero - ikisi de senin beklentilerini karşılar.

1500 TL bütçeyle Tangzu Waner 2 tam sana göre olur. EDX PRO'daki tiz sorunundan kurtulursun - Waner 2'nin tiz performansı çok iyi ve dengeli.

Simgot EW200 de baya iyi bir alternatif ama fiyatı biraz daha yüksek olabilir.

7Hz Salnotes Zero da bu bütçeye tam uyuyor, hem Harman hedef eğrisine yakın hem de bass/tiz dengesi çok güzel. ViperFX ile de harika çalışır.

Benim tavsiyem Tangzu Waner 2 veya 7Hz Zero - ikisi de senin beklentilerini karşılar.
Teşekkürler.

KZ PRX denenebilir bence. Biraz bütçe koymadan para verdiğinize değecek bir fark elde edeceğinizi düşünmüyorum.