KS KS demjr Üstün Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 2.177 Çözümler 2 Beğeniler 1.077 Bugün 17:43 #21 Trina dedi: Hayır niye gitsin. 500 lira civarına halledersin Genişletmek için tıkla... Wraith, 3k civarına ses kartı sattığını görünce şaşırdım.
Trina dedi: Hayır niye gitsin. 500 lira civarına halledersin Genişletmek için tıkla... Wraith, 3k civarına ses kartı sattığını görünce şaşırdım.
Trina Üstün Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 1.079 Beğeniler 584 Bugün 17:56 #22 demjr dedi: Wraith, 3k civarına ses kartı sattığını görünce şaşırdım. Genişletmek için tıkla... Daha fazla güçle sürülen kulaklıklar için gerekiyor onlar. Iemlerin 95%i için gerekli değil.
demjr dedi: Wraith, 3k civarına ses kartı sattığını görünce şaşırdım. Genişletmek için tıkla... Daha fazla güçle sürülen kulaklıklar için gerekiyor onlar. Iemlerin 95%i için gerekli değil.
KS KS demjr Üstün Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 2.177 Çözümler 2 Beğeniler 1.077 Bugün 18:01 #23 Trina dedi: Daha fazla güçle sürülen kulaklıklar için gerekiyor onlar. Iemlerin 95%i için gerekli değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum hocam. Apple DAC ile Klean SV'yi sorunsuzca kullanabilir miyim? İlerleyen zamanlarda alabilirim çünkü.
Trina dedi: Daha fazla güçle sürülen kulaklıklar için gerekiyor onlar. Iemlerin 95%i için gerekli değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum hocam. Apple DAC ile Klean SV'yi sorunsuzca kullanabilir miyim? İlerleyen zamanlarda alabilirim çünkü.
Trina Üstün Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 1.079 Beğeniler 584 Bugün 18:05 #24 demjr dedi: Teşekkür ediyorum hocam. Apple DAC ile Klean SV'yi sorunsuzca kullanabilir miyim? İlerleyen zamanlarda alabilirim çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet kullanırsın
demjr dedi: Teşekkür ediyorum hocam. Apple DAC ile Klean SV'yi sorunsuzca kullanabilir miyim? İlerleyen zamanlarda alabilirim çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet kullanırsın
KS KS demjr Üstün Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 2.177 Çözümler 2 Beğeniler 1.077 Bugün 18:09 #25 Trina dedi: Evet kullanırsın Genişletmek için tıkla... İkinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. @Trina @Simon
Trina dedi: Evet kullanırsın Genişletmek için tıkla... İkinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. @Trina @Simon