demjr
Üstün
Wraith, 3k civarına ses kartı sattığını görünce şaşırdım.
Wraith, 3k civarına ses kartı sattığını görünce şaşırdım.
Daha fazla güçle sürülen kulaklıklar için gerekiyor onlar. Iemlerin 95%i için gerekli değil.Wraith, 3k civarına ses kartı sattığını görünce şaşırdım.
Teşekkür ediyorum hocam. Apple DAC ile Klean SV'yi sorunsuzca kullanabilir miyim? İlerleyen zamanlarda alabilirim çünkü.Daha fazla güçle sürülen kulaklıklar için gerekiyor onlar. Iemlerin 95%i için gerekli değil.
Evet kullanırsınTeşekkür ediyorum hocam. Apple DAC ile Klean SV'yi sorunsuzca kullanabilir miyim? İlerleyen zamanlarda alabilirim çünkü.
İkinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. @Trina @Simon
Hocam, Apple DAC yerine daha kaliteli DAC almanın ses kalitesine olumlu yönde etki ettiğine dair bazı yazılar gördüm. Bu DAC'lar nasıldır hocam? Aman aman bir fark oluşturur mu yoksa para israfı mı olur?
Sesi daha dolgun ve guclu yapacaktir ancak kalite olarak Apple dongle ile bir farklari olmayacak.İkinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. @Trina @Simon
Hocam, Apple DAC yerine daha kaliteli DAC almanın ses kalitesine olumlu yönde etki ettiğine dair bazı yazılar gördüm. Bu DAC'lar nasıldır hocam? Aman aman bir fark oluşturur mu yoksa para israfı mı olur?
![]()
Kiwi Ears AD1 DAC/AMP Ses Kartı
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...wraithesports.com
![]()
NiceHCK NK1 Max DAC/AMP Ses Kartı
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...wraithesports.com
Nk1 max daha "yüksek" ses almana yarar onun dışında fark duymazsınİkinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. @Trina @Simon
![]()
Kiwi Ears AD1 DAC/AMP Ses Kartı
![]()
NiceHCK NK1 Max DAC/AMP Ses Kartı