Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Alınır. 600 TL'ye alınabilir. Memnun eder. Üste çıkabiliyorsan Wraith'deki IEM'lere de bakabilirsin ancak daha pahalılar farkla. Bu yüzden Dawn mantıklı.
demjr 114
Üstün
Wraith Sense İEM nasıl hocam KZ DAWN'a göre?Alınır. 600 TL'ye alınabilir. Memnun eder. Üste çıkabiliyorsan Wraith'deki IEM'lere de bakabilirsin ancak daha pahalılar farkla. Bu yüzden Dawn mantıklı.
Daha önce hiç İEM kulaklık denemediğim için KZ DAWN ile bir müddet test etmek istiyorum.
- Makaleler
- 23
Kötü. Konforsuz. Dawn veya KZ Libra X bakabilirsin 900 küsüre.
Mantıklı.Daha önce hiç İEM kulaklık denemediğim için KZ DAWN ile bir müddet test etmek istiyorum.
- Makaleler
- 23
Sorun değil. Rahatsız olmadım. DAC almak zorunda değilsin. PC'nin ses kartı yeterli olur. Fakat dip ses yapması olası diğer KZ IEM'leri gibi. Hafiften bir tıslama sesi geliyor DAC olmadan bir şey çalmadığında. Ancak medya oynatılırken fark edilmiyor.Cevap için teşekkür ediyorum hocam.
@Simon hocam, kusura bakmayın tekrardan rahatsız ettim. DAC almak zorunda mıyım?
demjr 114
Üstün
Teşekkür ederim tekrardan.Sorun değil. Rahatsız olmadım. DAC almak zorunda değilsin. PC'nin ses kartı yeterli olur. Fakat dip ses yapması olası diğer KZ IEM'leri gibi. Hafiften bir tıslama sesi geliyor DAC olmadan bir şey çalmadığında. Ancak medya oynatılırken fark edilmiyor.
Hocam, maalesef satıcı ile anlaşamadık bende sıfır bakmaya karar verdim. 1.000 TL civarına önerdiğiniz var mı acaba?Sorun değil. Rahatsız olmadım. DAC almak zorunda değilsin. PC'nin ses kartı yeterli olur. Fakat dip ses yapması olası diğer KZ IEM'leri gibi. Hafiften bir tıslama sesi geliyor DAC olmadan bir şey çalmadığında. Ancak medya oynatılırken fark edilmiyor.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 23
Libra X. Burada daha ucuz. Yetkili satici.Teşekkür ederim tekrardan.
Hocam, maalesef satıcı ile anlaşamadık bende sıfır bakmaya karar verdim. 1.000 TL civarına önerdiğiniz var mı acaba?
demjr 114
Üstün
Teşekkür ederim hocam tekrardan. Kablo kısa gelecek muhtemelen, bunun için bir aparat var mı?Libra X. Burada daha ucuz. Yetkili satici.