demjr 114

Üstün
Şu an Fifine H19 kullanıyorum ama open back olması biraz beni rahatsız ediyor. KZ DAWN'ı 600 TL'ye bulabildim. IEM kulaklık hiç denemediğim için ilk başta uygun fiyatlı bir şeye bakıyorum.

Son düzenleme:
Alınır. 600 TL'ye alınabilir. Memnun eder. Üste çıkabiliyorsan Wraith'deki IEM'lere de bakabilirsin ancak daha pahalılar farkla. Bu yüzden Dawn mantıklı.
Wraith Sense İEM nasıl hocam KZ DAWN'a göre?

Daha önce hiç İEM kulaklık denemediğim için KZ DAWN ile bir müddet test etmek istiyorum.

Cevap için teşekkür ediyorum hocam.

@Simon hocam, kusura bakmayın tekrardan rahatsız ettim. DAC almak zorunda mıyım?
Sorun değil. Rahatsız olmadım. DAC almak zorunda değilsin. PC'nin ses kartı yeterli olur. Fakat dip ses yapması olası diğer KZ IEM'leri gibi. Hafiften bir tıslama sesi geliyor DAC olmadan bir şey çalmadığında. Ancak medya oynatılırken fark edilmiyor.

Sorun değil. Rahatsız olmadım. DAC almak zorunda değilsin. PC'nin ses kartı yeterli olur. Fakat dip ses yapması olası diğer KZ IEM'leri gibi. Hafiften bir tıslama sesi geliyor DAC olmadan bir şey çalmadığında. Ancak medya oynatılırken fark edilmiyor.
Teşekkür ederim tekrardan.

Hocam, maalesef satıcı ile anlaşamadık bende sıfır bakmaya karar verdim. 1.000 TL civarına önerdiğiniz var mı acaba?

Son düzenleme: