- Makaleler
- 23
Yok eder. KZ daha iyi.
Yok eder. KZ daha iyi.
Oyunu bilmem ama müzik tarafında sağlam bir model, EDX Pro modelini kullanıyorum ve kendisi bu arkadaştan daha alt bir segmentin ürünü olmasına karşın AOC GH300'den veya abartısız söylüyorum V2 X'ten daha iyi müzik performansı sunuyor kanımca.
Telefonumda kulaklık girişi yokmuş. Sipariş ettikten sonra aklıma geldi. Mecbur iptal edeceğim. Dönüştürücü alacak olsam 500-600 liraya mâl olacak.
Bunu alabilirsin dönüştürücü olarak.Telefonumda kulaklık girişi yokmuş. Sipariş ettikten sonra aklıma geldi. Mecbur iptal edeceğim. Dönüştürücü alacak olsam 500-600 liraya mâl olacak.
Bunu alabilirsin dönüştürücü olarak.
![]()
Toocki USB tip C 3.5 Jack kulaklık adaptörü USB C 3.5mm kulaklıklar için AUX ses kablosu Huawei P30 Xiaomi Mi 10 9 Es - AliExpress 509
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bir inceleme gelir mi? Ayrıca kaça aldınız?Beğendim, verdiğim paraya kıyasla sesi çok hoşuma gitti. Kulaklıklardan pek anlamam gerçi.
Rastgele, dacsiz bir urun aldim ben ve tak diye calisti. M15Samsung A33 kullanıyorum. Samsung bu konuda biraz seçici. Ya kendi ürünlerini kullandırtıyor ya da Apple, Ugreen gibi markaları.
Maalesef gelemez