KZ EDX Pro kulaklıktan hışırtı sesi geliyor

Bershlav

Uzman
Merhaba,

KZ EDX Pro adlı kulaklığı satın aldım fakat sürekli hışırtı sesi var. Yani hiçbir şekilde kesilmiyor ama bundan önce arkadaşlarıma satın almıştım bu kulaklığı. Onların bilgisayarlarında hiç böyle bir cızırtı sesi yoktu hiçbir şekilde. Yani bilemiyorum, gittim USB ses kartı aldım fakat onda daha beter bir cızırtı yaptı. Ben bunu nasıl çözebilirim? Yani kulaklık çok kaliteli ama benim bir çözüm bulmam lazım.

Satın alıp denediğim ses kartı hiçbir işe yaramadı. Çözüm önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam yanlış anlamayın mesela jack girişlerini temizlesek herhangi bir değişiklik olur mu acaba? Bu arada benim kasa başkasında da var onda da denedim onda da hışırtı sesi vardı. Fakat yeni alınan sistemlere denediğimde hışırtı sıfır.

Kasayla alakali olabilir. Temizlik ise yarayabilir. Bir dene istersen.

Kasayla alakali olabilir. Temizlik ise yarayabilir. Bir dene istersen.

Kulaklığı iade ettim maalesef. Peki önerebileceğin kablolu kulak içi kulaklık var mı? JBL C100SI mesela nasıl bir kulaklık alınır mı?

Bütçe ne kadar? JBL alinmaz. KZ'den daha kotu.

Hocam maksimum 500 TL. Ama gerçekten mikrofonunun iyi kaliteli olması çok önemli benim için. Ve de hocam KZ veya benzerini almak istemiyorum fark ettim ki bilgisayarım destekleyemiyor o tür kulaklıkların ohm seviyesi mi nedir aşırı hassas olduğundan dolayı kaliteli bir ses kartına ihtiyacım var ve ses kartlarının fiyatı da bâriz ortada 2K'den başlıyor.

Tamam o zaman IEM bakmayalim. Bu olur. Bende de var. Kupon bulabilirsen butceye uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…