Olgun Muhçu

Uzman
Bu hafta KZ ZSN Pro X Hibrit aldım. Anakartım Gigabyte Z790 Gaming X AX. Ses kalitesi iyi güzel, çok az bir dip ses var fakat mikrofonu kullanamıyordum. Type-C dönüştürücü aldım ama sesim o kadar kötü gidiyor ki karşıya böcek gibi desem yeridir. Ayırıcı Y kablo almadan önce bir danışayım dedim size. Ne yapmalıyım veya neyi yanlış yapıyorum?

Bence bir yanlışın yok. Ben de kullandım o kulaklığı mikrofon kalitesi pek iyi bir kulaklık değil.

Ancak dönüştürücün kaliteli mi?
Çünkü onun yerine direkt kablosu satılıyor DAC'lı ve Type-C.

Ekolayzerlı olan çift mikrofonluymuş ben onu kullanmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bir yanlışın yok. Ben de kullandım o kulaklığı, mikrofon kalitesi pek iyi bir kulaklık değil.

Ancak dönüştürücün kaliteli mi?
Çünkü onun yerine direkt kablosu satılıyor, DAC'lı ve Type-C.

Ekolayzerlı olan çift mikrofonluymuş, ben onu kullanmadım.
Hocam, arkadaşla birlikte aldık aynısından. Onda laptop var, direkt jak girişinden takıp kullanıyor, gayet de iyi geliyor sesi. Ses de kasabiliyor. Her şeyi bırakıp mikrofonu eski kulaklıktan, kulaklığı da jaktan PC'ye takıyorum, sesi oradan alıyorum ama dediğim gibi sesler hep birbirine karışıyor, asla ses kasamadım. Aldığım ürün de buydu. Sizin önerdikleriniz de çok pahalı be.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yurt dışı alışverişi aktifken 300TL'ye almıştım maalesef Türkiye'de çok pahalı bu ürünler.

Açık konuşmak gerekirse bende aynı sorunu yaşadım sesler çok karmaşık geliyor mikrofonu kötü çalışıyor. Ben yalnızca müzik dinlemek için kullandım.

@Simon hocam belki yardımcı olabilir size.

Yani bir kahve parasi farki var arada. Deger bence. Apple Dongle'in kablosu dandik ayrica. Ses kalitesi iyi olsada NiceHCK marka olan daha iyi. @deiinzz aldi mesela. Memnun kaldi.
deiinzz reis başka bir forumda önermişti 200 lira daha kurtarmak için en son duayeni apple diyorsanız alacağım demiştim direkt cevap gelmedi madem reis burada da karşıma çıktı veriyorum siparişini.