Hayirli olsun. Guzel gunlerde kullan.

Ufağından son bir şey daha danışacağım. Aldığım dönüştürücüyle Discord'a telefondan girdiğimde mikrofonumda bir problem olmuyor Discord'dakilerin geri dönüşü bu şekildeydi. Bilmediğimden sorayım bunu da neden böyle aşırı fark oluyor bence bilgisayarın anakartındaki ses kartı telefonumdakinden daha iyidir diye düşünüyorum araştırmadan söylüyorum tabii bunları ve 2 3 yıl öncesinin amiral gemisi sonuçta bu anakart. Telefonum da POCO X6 Pro.

Deiinzz reis başka bir forumda önermişti 200 lira daha kurtarmak için en son duayeni Apple diyorsanız alacağım demiştim direkt cevap gelmedi madem reis burada da karşıma çıktı veriyorum siparişini.

Yeni gördüm hocam. Hocamın dediği gibi fiyat farkına değer, alabiliyorsan NK1 al. Mikrofonun sesini gayet iyi şekilde iletiyor.

Hocam aldıktan sonra deneyimlerinizi bizimle paylaşır mısınız? Ona göre bende tercih edebilirim.

NK1'i diyorsan ben kullanıyorum.

Ufağından son bir şey daha danışacağım. Aldığım dönüştürücüyle Discord'a telefondan girdiğimde mikrofonumda bir problem olmuyor Discord'dakilerin geri dönüşü bu şekildeydi. Bilmediğimden sorayım bunu da neden böyle aşırı fark oluyor bence bilgisayarın anakartındaki ses kartı telefonumdakinden daha iyidir diye düşünüyorum araştırmadan söylüyorum tabii bunları ve 2 3 yıl öncesinin amiral gemisi sonuçta bu anakart. Telefonum da POCO X6 Pro.
Telefonlarda IEM performansi daha dengeli. Bende de iPod Touch 4. nesil bir muzik calar var ve icindeki ses karti sayesinde PC'nin anakartindan daha kaliteli ses aliyorum. Fakat iPod Touch 4 10-15 yillik bir muzik calar. Buna ragmen daha kaliteli. Telefonda da bu gecerlidir.

Telefonlarda IEM performansi daha dengeli. Bende de iPod touch 4. nesil bir muzik calar var ve icindeki ses karti sayesinde PC'nin anakartindan daha kaliteli ses aliyorum. Fakat iPod touch 4 10-15 yillik bir muzik calar. Buna ragmen daha kaliteli. Telefonda da bu gecerlidir.

Anladım hocam. Biraz tecrübesizlik ve yetersiz araştırmadan patladık. Umarım bu dongle işimi çözer, çözmezse Wraith'de iade de yapamıyoruz verdim siparişi hayırlısı artık. Hepinize çok teşekkür ederim sağ olun.

Anladım hocam. Biraz tecrübesizlik ve yetersiz araştırmadan patladık. Umarım bu dongle işimi çözer, çözmezse Wraith'de iade de yapamıyoruz verdim siparişi hayırlısı artık. Hepinize çok teşekkür ederim sağ olun.
Hayirli olsun. Sorunun cozulecegine adim gibi eminim. Gelismeleri bu konuya yazarsin.

Simgot EW200 ve tangzu WAN er 2

Üründe sorun yoksa çözmemesinin imkanı yok.