Bütçe
800

Jeh0Ke

Becerikli
Merhaba, bir IEM almak istiyorum. İkisinin arasında kaldım. KZ ZSN PRO X daha dengeli iken KBear KS1 daha bas odaklı ve daha iyi mikrofon ile geliyor. Daha önce ikisini veya ikisinden birini kullanan varsa deneyimini bilmek isterim. Bütçe artıramıyorum. İkisini de 800 lira civarına buldum.

Hiçbiri. Buna bak. 895 TL. Mikrofonu var.
Hocam zaten ikisinin de mikrofonu var. Ve bu bütçemi aşıyor. Vergi ile beraber 1800'e geliyor bunlar. 895 vergi öncesi fiyat değil mi? Gümrükte %50'yi yapıştırıyorlar.

Şimdi tekrar baktım 1400 lira civarına geliyor ama yine de maalesef fazla.
1754305122289.webp

Hocam zaten ikisinin de mikrofonu var. Ve bu bütçemi aşıyor. Vergi ile beraber 1800'e geliyor bunlar. 895 vergi öncesi fiyat değil mi? Gümrükte %50'yi yapıştırıyorlar.
Shenshenaudio'nun mailine bunu yazarsan gümrük vergisi ödemezsin.
Hello. I live in Türkiye. Due to customs issues here, can you ship the product tax-free?
My Personal ID:
My Track Order:

Personal ID yerine kimlik numaranı, Track Order yerine sipariş numaranı yazacaksın. Ürün zaten 27 Euro altı. Sorunsuz geçer.

Hello. I live in Türkiye. Due to customs issues here, can you ship the product tax-free?
My Personal ID:
My Track Order:

Personal ID yerine kimlik numaranı, Track Order yerine sipariş numaranı yazacaksın. Ürün zaten 27 Euro altı. Sorunsuz geçer.
İlginç bir yöntemmiş. Denerim peki. (Bunu bizim buradaki bir şirkete sorsam küfür eder yollarlar herhalde :) )

My Personal ID:
My Track Order:

Yalnız Hocam sipariş numarası almak için önce siparişi vermem gerekmiyor mu?

1754305881319.webp

Hocam bu kulaklığa baktım. Ama dedim ya vergisi aşırı yüksek geliyor. Kaçırdığım bir şey varsa siz söyleyin.

Peki Hocam mail attıktan sonra vergiyi geri mi ödüyorlar. O kısmı anlamadım. Yani ben zaten ödemiş oluyorum.

Öyleyse birinden borç alabilirim belki.