L.A. Noire'de nasıl 5 yıldız alınır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Greens1903
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 56
  • Etiketler Etiketler
    dava

Greens1903

Becerikli
Merhaba, arkadaşlar bazı davaları 4 yıldızda bitirmişim, bazı ipuçlarını vs. unutmuşum. Sadece 4 yıldız aldığım davayı oynadım ve tüm ipuçlarını vs. topladım, yine 5 yıldız olmadı. Bunun için oyunu komple baştan mı oynamam gerekiyor?

5 yıldız olması için her şeyi eksiksiz yapmanız gerekiyor bunun içinde aynı davayı eksiksiz yapana kadar tekrar oynamalısınız zaman ayırmaya değmez bence.

5 yıldız olması için her şeyi eksiksiz yapmanız gerekiyor bunun içinde aynı davayı eksiksiz yapana kadar tekrar oynamalısınız zaman ayırmaya değmez bence.

Aynı davayı oynadım her şeyi eksiksiz yaptım 4 yıldızda kaldı tüm oyunu baştan mı oynamak gerekiyor, öyle kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bölümdeki bütün delilleri bulman lazım. Yönelttiğin soruların çok da önemi yoktu. 1-2 yanlış yapma hakkı tanıyor ama delil kaçırmışsanız direkt kesiyor yıldızı. Bir de çevreye çok zarar vermeyin o da kesiyordur büyük ihtimalle ama ben çok etrafa zarar vermediğimden deneyemedim.

Hayır baştan oynamaya gerek yok sonraki davaya geçebilmeniz lazım.

Öncekinde ipuçuyu ve soruyu unutmuştum ve zarar ermede yok oyun bitmiş halde 4 yıldız aldığım davayı tekrar oynadım 5 yıldız yapmak için olmadı.

Öncekinde ipuçuyu ve soruyu unutmuştum ve zarar ermede yok oyun bitmiş halde 4 yıldız aldığım davayı tekrar oynadım 5 yıldız yapmak için olmadı.

YouTube'dan oynanış videosu izleyip aynısını yapmayı da deneyebilirsiniz sonuçta bölümü geçmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…