Yer
Kaer Morhen
Remastered oynamak istemeyen çok kişi gördüm. Sanki CDPR zorla Remastered oynatıyormuş gibi bir algı var. Remastered oynamak istemeyenler bu adımları yaparak istedikleri versiyonu oynayabilirler.

1- Kütüphanede oyunun sayfasına gelin ve sağ taraftaki "Yönet" butonuna tıklayın.

1790790308435.webp

2- Burada "Özellikler" butonuna tıklayın.

1790790351245.webp

3- Buradan istediğiniz sürümü seçebilirsiniz. Varsayılan olan sürüm Remastered oluyor.

1790790382796.webp

Peki hangi sürüm daha iyi hocam? Ben de PS5'te oynamak için Remastered sürümünü indirdim. Memnuniyetsizlik varsa illaki sebepleri de vardır diye düşünüyorum.

Peki hangi sürüm daha iyi hocam? Ben de PS5'te oynamak için Remastered sürümünü indirdim. Memnuniyetsizlik varsa illaki sebepleri de vardır diye düşünüyorum.
PS5 hakkında bilgim yok hocam maalesef. Ben 6700XT ile 1080p / Ultra+ / XeSS Kalite / FSR FG Açık halde 130-150 FPS alıyorum.

Next Gen versiyonu problemliydi, FG optimizasyonu çok kötüydü, genel optimizasyon da orijinal oyuna göre daha kötüydü, evet yine bitirdim yine keyif verdi 120 FPS'lerde oynayabildim yüksek ayarlarda ama istediğim akıcılıkta değildi.

Hocam neden insanlar memnun değil peki? Sadece bilmediğimden soruyorum.
Öyle bir şey yok çünkü. Tamamen birbirini kopyalayan koyun sürüsü. Çok az kısım kendi haklı sebeplerinden sevmemiş olabilir. Ama sevmeyenlerin yüzde 99'u marjinal olmak için her beğenilen şeye laf atmaya çalışan bir sürü. Tıpkı RDR2'ye laf atanlar gibi.