@Miles Upshur

Peki yarın evini boşalt almaya geliyorum, evde olursan öldürmek zorunda kalacağım :)

Bu dediklerin tamamen uluslararası kamuoyunda tepki almamak için yapılan bir açıklama. Hatta topraklarını boşaltıp güvenli bölge olarak gösterdikleri Rafah kentinde dahi katliam yaptılar. İsrail zaten Filistin'i abluka altına almıştı ve de facto olarak o bölgeye zaten sahipti. Buna rağmen Araplardan kurtulmak için bir soykırım yapıyorlar.

Saldıran taraf olarak gösterdiğin Hamas, Filistin'e seçimle gelen ancak silah zoruyla diktatör olan bir örgüt. İsrail'in ise bu örgüt yerine sivillere saldırdığı açık. İsrail'e bahane üretmek için saldırdıkları da belli.

Devletler savaş yapabilir ancak kazandığın savaş sonrası karşı halkı katledersen bu bir savaş suçudur ve düşmanım dahi olsa bunu desteklemem.

Mesajlarıma beğenmedim atan arkadaşlar da düzgünce konuyu tartışacaksa tartışalım öyle beğenmedim atmakla İsrail'e canavar demekle olmuyor bu işler savaşı filistin başlattı filistin bugün savaştan çıksa İsrail Türkiye ile savaşa girse Türkiye'yi desteklemek yerine gider İsrail'i destekler bunların ataları da böyleydi şimdi de öyle duygusal taraftan bakınca Filistin'de çocuklar ölüyor evet bunu ben de biliyorum fakat mantıklı bir şekilde düşündüğünüzde kim haklı belli oluyor.
Senin bir arazin var, bağlı olduğun devlet dünya harbine girip yıkılınca toprakların işgal ediliyor. Arazini zorla elinden alıp seni başka yere yolluyorlar. Aradan yıllar geçiyor, bu sefer yeni yerleştiğin yere de geliyorlar ve elinden zorla alıyorlar. Seni yine başka yere gönderiyorlar, bu tekrarlana tekrarlana küçücük bir mahalleye sıkışıp kalıyorsun. Sonra bu mahallenin giriş çıkışlarını da kapatarak sana çeşitli insani yardım gelmesini engelliyorlar. Bütün bu olanlardan sonra bu işgalcilerle savaşmak istersen kim suçlu olmuş olur?

Arapları sevmediğim kadar İsrail gibi bir terör devletinin yeri Arapların yanında daha aşağıda. Savaş ve soykırım farklı şeyler. Düpedüz soykırım yapılıyor.

Yarın veya öbür gün bizim ülkeye sıra gelince anlar bizimkiler.
Olacakları söyleyeyim, Araplar kafasını kuma gömüp üç maymunu oynayacak. Gene ne varsa Azerbaycan'da var ve diğer birkaç ülkeler sahip çıkacak bize. Yani Arap seviciliği yapıyorsunuz ama bize sıra geldi mi Araplar sesini değil gıgını çıkarmaz.

Olacakları söyleyeyim, Araplar kafasını kuma gömüp üç maymunu oynayacak. Gene ne varsa Azerbaycan'da var ve diğer birkaç ülkeler sahip çıkacak bize. Yani Arap seviciliği yapıyorsunuz ama bize sıra geldi mi Araplar sesini değil gıgını çıkarmaz.
Arap seviciliği yapan yok ve kimse bize yardım etmez.

Arap seviciliği yapan yok ve kimse bize yardım etmez.
Arap seviciliği ülkemizde yayılıyor gidiyor, başta hükümet ve aktroll türevleri bunlar baştan Arap sevicidir zaten. Tabii ki bize destek verecek ülkeler arasında en önde geleni Azerbaycan'dır. Daha sonra birkaç ülke elbette yanımızda olacaktır, fakat Arap ülkelerini geçin, şimdiden onlar bize asla yardım etmez.

Arap seviciliği ülkemizde yayılıyor gidiyor, başta hükümet ve aktroll türevleri bunlar baştan Arap sevicidir zaten. Tabii ki bize destek verecek ülkeler arasında en önde geleni Azerbaycan'dır. Daha sonra birkaç ülke elbette yanımızda olacaktır, fakat Arap ülkelerini geçin, şimdiden onlar bize asla yardım etmez.
Kimse bize bir tane yardım bile etmez. Suriyeli'ler gibi gidecek ülkemizde olmaz. Azerbaycan'da kendi çıkarının üstüne çıkan bir ülke değildir. Kendi kendimizi savunmalıyız bunun içinde İsrail'e şimdiden karşı çıkmalıyız yoksa kimse durduramaz bu adamları.

1719755455119.webp

:thumbsup:

İnsan canının Arab’ı Yahudi’si olmaz. Çocuklar kadınlar ölüyor mu, ölüyor. Binlerce çocuk yetim kalıyor. Aynı duruma Türkler olarak biz düşsek, ben de sanmıyorum çok sesleri çıkacağına. İşte bu yüzden Türkün Türk’ten başka kardeşi, destekçisi yoktur diyoruz. İnsan canı her şeyden üstündür. Biz insan canını kutsal tutalım, gerisini boşver.