Detaylar
Kim cevapladı?İnsanlara yabancı görünsün diye mi değiştiriyorlar bu logoları?
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Fazla bir değişim olmamış. Bana göre yani hali daha iyi olmuş.Lüks spor otomobil markası olan Lamborgini, 20 yıl sonra logosunu değiştirdi. Yeniden markalaşma yoluna giden Lamborghini’nin logosunun eskiye nazaran daha sade bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz.
Eki Görüntüle 30031
Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Ascendency
Yetkin
- Makaleler
- 2
Amatör bir grafik tasarımcı olarak, fütürizm akımından hiç ama hiç hoşlanmıyorum. Burada mesele renk kullanımı değil; yeni nesil logolarda bilinçli olarak kenar ve detay sayısı düşürülüyor. Biz fark etmesek de, bunun bilinç altımızdaki sanatsallığa yönelik negatif bir etki yarattığını düşünüyorum.
Lamborghini'nin yeni logosu daha iyi gözüküyor, hakkını verelim. Genel olarak fütürizm akımı hakkında yorum yapmak istedim.
Lamborghini'nin yeni logosu daha iyi gözüküyor, hakkını verelim. Genel olarak fütürizm akımı hakkında yorum yapmak istedim.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Yabancılık derken? Ben pek fazla bir şey göremedim.İnsanlara yabancı görünsün diye mi değiştiriyorlar bu logoları?
- Makaleler
- 3
SVG olarak kullanılabilecek hale gelmiş. Güzel bir değişim. Reddit, Instagram gibiler utansın.