Greyder 11

Çalışkan
Merhaba,

İki gündür her akşam aktif olarak Lamzu Thorn V2 fareyi kullanıyorum (mouse yeni zaten 3-4 günlük), lakin sürekli olmasa da sol click'te oyun oynarken spamlıyor, arka arkaya mermi sıkıyor, durmuyor. Mouse kapatıp açınca düzeliyor. 0 ms oynuyordum, ondan sandım; 1'e çektim, sonra 2'ye, sonra 4 ms'e çektim ama fark etmedi. Hz'den vs. diye düşündüm, her şeyi default'a çektim, yine aynı durum yaşandı. Bu durum neden kaynaklı olabilir? Yazılım en güncel sürüm kullanıyorum, web yazılımı ve mouse sürücüleri en günceli.

Son sürümde stabilite sorunu var sanırım, Aurora veya Maya X kullanıcılarında da yaşanmış globalde. Bir önceki sürümle deneyin hocam.
Bu arada debounce time'ı direkt kapatıp denediniz mi hiç?

Son sürümde stabilite sorunu var sanırım, Aurora veya Maya X kullanıcılarında da yaşanmış globalde. Bir önceki sürümle deneyin hocam.
Bu arada debounce Time'ı direkt kapatıp denediniz mi hiç?

Nasıl dönerim diğer sürüme en stabil sürümü hangisiyse ona geçelim. Bir de kasıyormuş hissiyatı var oyun içerisinde, gerçekten şu zamana kadar kasmadan donmadan bana oyun keyfi veren tek mouse Superlight 2 oldu onunda Allah'ın belası Shape'i uymuyor bana.
Direkt kapatıp denemedim direkt kapatma diye bir şeyi olduğunu bile bilmiyordum akşam denerim, bu arada web driver kullanıyorum ama ayrı olarak son sürümü indirmiştim dongle ve mouse için kurulum programından güncellemiştim sürümün sonunda 14 yazıyor önceki sürümünü hatırlamıyorum ama.

Şimdi baktım da sitesinden, o dediğiniz modellerde driver sürümü farklı benim modelde farklı;

ModelVersionDownload
THORN V200.00.01.14
MAYA X00.19
MAYA Champion Edition00.19
INCA00.19
PARO AURORA00.19

Nasıl dönerim diğer sürüme en stabil sürümü hangisiyse ona geçelim. Bir de kasıyormuş hissiyatı var oyun içerisinde, gerçekten şu zamana kadar kasmadan donmadan bana oyun keyfi veren tek mouse Superlight 2 oldu onunda Allah'ın belası Shape'i uymuyor bana.
Direkt kapatıp denemedim direkt kapatma diye bir şeyi olduğunu bile bilmiyordum akşam denerim, bu arada web driver kullanıyorum ama ayrı olarak son sürümü indirmiştim dongle ve mouse için kurulum programından güncellemiştim sürümün sonunda 14 yazıyor önceki sürümünü hatırlamıyorum ama.

Şimdi baktım da sitesinden, o dediğiniz modellerde driver sürümü farklı benim modelde farklı;

ModelVersionDownload
THORN V200.00.01.14
MAYA X00.19
MAYA Champion Edition00.19
INCA00.19
PARO AURORA00.19
Birçok modelin son sürümde sıkıntı olduğunu söylemişler hocam, önceki sürümler kendi sitesinde olması lazım Lamzu'nun.
Web driverı kullanmadan denediğinizde sıkıntı oluyor mu?

Merhaba,

İki gündür her akşam aktif olarak Lamzu thorn V2 fareyi kullanıyorum (mouse yeni zaten 3-4 günlük), lakin sürekli olmasa da sol Click'te oyun oynarken spamlıyor, arka arkaya mermi sıkıyor, durmuyor. Mouse kapatıp açınca düzeliyor. 0 ms oynuyordum, ondan sandım; 1'e çektim, sonra 2'ye, sonra 4 Ms'e çektim ama fark etmedi. Hz'den vs. diye düşündüm, her şeyi Default'a çektim, yine aynı durum yaşandı. Bu durum neden kaynaklı olabilir? Yazılım en güncel sürüm kullanıyorum, web yazılımı ve mouse sürücüleri en günceli.

Fareyi yeni aldıysanız iade edin fakat spamlıyor falan demeyin beğenmedim deyin. Bu şekilde kullanılmaz onun dışında yazılımın stabil olmasını da beklerim güncellemeleri falan derseniz bilemiyorum.

Fareyi yeni aldıysanız iade edin fakat spamlıyor falan demeyin beğenmedim deyin. Bu şekilde kullanılmaz onun dışında yazılımın stabil olmasını da beklerim güncellemeleri falan derseniz bilemiyorum.
Skatez jelatinlerini sökmüşüm, grip tape takmışım beğenmedim diyerek wraith'e iade edebileceğimi düşünmüyorum :D

Birçok modelin son sürümde sıkıntı olduğunu söylemişler hocam, önceki sürümler kendi sitesinde olması lazım Lamzu'nun.

Masaüstü driverın da kasma durumunu ve spamı yaşadım, masaüstünü silip web Driver'a geçtim aynı durum. Hatta bazen Driver'a giriyorsun ya fareyi böyle yüklemesini bekliyorum hantal bir yazılımı var bence.

Eski sürümlerini bulamadım ben sitesinde, en güncelini sunuyor.

Şimdi evdeyim hocam baktım da, Debounce Time kapatma diye bir seçenek yok 2MS ayarlı. Fabrika ayarlarına çevirince zaten 0 MS başlatıyor. Genel ayarlar bu şekilde.
1788548232645.webp

Son düzenleme:
Skatez jelatinlerini sökmüşüm, grip tape takmışım beğenmedim diyerek wraith'e iade edebileceğimi düşünmüyorum :D

Masaüstü driverın da kasma durumunu ve spamı yaşadım, masaüstünü silip web Driver'a geçtim aynı durum. Hatta bazen Driver'a giriyorsun ya fareyi böyle yüklemesini bekliyorum hantal bir yazılımı var bence.

Eski sürümlerini bulamadım ben sitesinde, en güncelini sunuyor.

Şimdi evdeyim hocam baktım da, Debounce Time kapatma diye bir seçenek yok 2MS ayarlı. Fabrika ayarlarına çevirince zaten 0 MS başlatıyor. Genel ayarlar bu şekilde.
Eki Görüntüle 278141
High Speed Mode'u açın, Polling 2K yapın, Angle Tune'u +5-15 aralığına getirin.