Greyder 11

Çalışkan
Merhaba,

İki gündür her akşam aktif olarak Lamzu Thorn V2 fareyi kullanıyorum (mouse yeni zaten 3-4 günlük), lakin sürekli olmasa da sol click'te oyun oynarken spamlıyor, arka arkaya mermi sıkıyor, durmuyor. Mouse kapatıp açınca düzeliyor. 0 ms oynuyordum, ondan sandım; 1'e çektim, sonra 2'ye, sonra 4 ms'e çektim ama fark etmedi. Hz'den vs. diye düşündüm, her şeyi default'a çektim, yine aynı durum yaşandı. Bu durum neden kaynaklı olabilir? Yazılım en güncel sürüm kullanıyorum, web yazılımı ve mouse sürücüleri en günceli.

Açmalık pek durumu yok fantastik tutuşlarınız yoksa, şu an sıkıntı yoksa kurcalamayın hiç.

Yok hocam normal mouse tutuyorum :D
Hiç elleşmeyelim dediğin gibi, Rawm ER21 Pro'dan sonra bu mouse bana petek gibi sıcak geldi ya kaplamasından dolayı. Birde üstüne grip tape takılı daha da sıcak

Süper bir his ya, hiç grip tape kullanmıyordum arada elim ısınınca yandan RAWM'a dokunup elimi soğutuyorum :D

1 MS'e çektim son 2 maçtır yaklaşık 1.5 saattir sol Click'te spamlama olmadı. Bakalım duruma göre 0 ms çekipte deneyeceğim, belki dediğin gibi güncel yazılımda sıkıntı olmuş olabilir. Şu an için bir kasma durumu vs. de yok, sadece ekran kartı driver güncellediğim için arada haritada anlık droplar giriyor o da map yüklenince düzeliyor. Şu an için her şey OK gibi yavaş yavaş iyice alışıyorum ama bu sorunu acaba nasıl iletebilirim Lamzu tarafına update getirsinler :D @SF26

Son düzenleme: