xapder Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 801 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 804 24 Ekim 2025 #21 Milas dedi: Lanet, beddua, dua, tanrının azabı, büyü, cin gibi şeyler yok. Saçma sapan şeyler hep. Genişletmek için tıkla... Bildiğin insan ürünü gibi geliyor.
Milas dedi: Lanet, beddua, dua, tanrının azabı, büyü, cin gibi şeyler yok. Saçma sapan şeyler hep. Genişletmek için tıkla... Bildiğin insan ürünü gibi geliyor.
Kayra342727 Uzman Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 401 Beğeniler 114 24 Ekim 2025 #22 Lessra dedi: Katılıyorum görmüş olabilirsiniz ama gerçek değil yine de bana göre. İslam dininde büyü var mesala defalarca karşılaştım ama yine de şaka gibi olay. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi inanmamanız normal çünkü bu olan şeyler doğaüstü olaylar bizim için, insan beyni bunu görmeden kavrayamaz.
Lessra dedi: Katılıyorum görmüş olabilirsiniz ama gerçek değil yine de bana göre. İslam dininde büyü var mesala defalarca karşılaştım ama yine de şaka gibi olay. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi inanmamanız normal çünkü bu olan şeyler doğaüstü olaylar bizim için, insan beyni bunu görmeden kavrayamaz.