Aldığım güne lanet olsun dediğiniz araçları ve ne yaptıysam çözemedim dediğiniz sorunları anlatın bakalım kim ne yaşamış🙂

Mercedes E200D almıştık bir ara bilen bilir "Auto hold" diye bir özellik var bu da kısaca özetlemem gerekirse: Işıklarda durduğumuzda arabanın ileri veya geri gitmemesi için kullandığımız bir özellik. Neyse bu özellik E200D o kadar kötü ki yani aktif etmek için ışıkta durduğumda kafamı koltuğa vuruyordum. Benim fren yapmamdan hemen sonra oluyordu. Servise götürdük ve normal dediler. Çok garip bir araba.

Abimdeki Hyundai tuconlada çamurda bir off road yapalım dedik bir 10 dk sonra motor yoruldu uyarısı vermişti :D

535 beni hayattan soğuttu. Durduk yere arıza, conta, emme manifoldu... Şimdi de Ibiza ara ara sövdürtüyor kendine. Yok vites mekanizması yok EPC lambası. Ibiza'ya kızamıyorum ama nedense. Garip bir şekilde aşırı seviyorum.

W203 C270 CDI, daha öncesinde sanayiye bakımdan bakıma giden ben, sanayide milletle eş dost oldum. 2 kere motor revizyonu, 2 kere de şanzıman kartı değiştirdik. 15.000 KM'de bir araba ne kadar parça bozabilirse o kadar bozdu. Şarj dinamosu, su radyatörü, klima kompresörü vesaire vesaire...

Aldığım güne lanet olsun dediğiniz araçları ve ne yaptıysam çözemedim dediğiniz sorunları anlatın bakalım kim ne yaşamış🙂
Volvo S80 4.4 2008. En sevdiğim ve en nefret ettiğim araç olur kendisi. Motoru naneyi yiyince sıfır araç parası istemişlerdi (özel servis, yetkili olsa S Class parası isterlerdi muhtemelen.)

Kendi paramla aldığım tek araç son kasa Sportage, lanet olsun dedirtecek bir durumu yok. Şirket araçlarında da kullanıp lanet ettiğim bir model olmadı. Bu konuda şanslıyım sanırım.