Laptop bakım için servise nasıl verilmeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sivofeng
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 100
  • Etiketler Etiketler
    nasıl temizlik
Temizlemeye temizliyorlar, müşteri ilişkileri de iyi ama kullandıkları malzeme çok kötü. Benim sıcaklıklarım eskisinden daha kötü olmuştu. Bugün termal ped ile değiştim 20-25 derece bir düşüş yakaladım.

Hocam ben iyice çekinmeye başladım, göndermesem daha mi iyidir nedir?

Hocam ben iyice çekinmeye başladım, göndermesem daha mi iyidir nedir?
Gönderin hocam tozunu falan temizlerler ücretsiz bir şekilde. Sonra siz kötü bir durum görürseniz dışarıda bir yere götürürsünüz.

Gönderin hocam tozunu falan temizlerler ücretsiz bir şekilde. Sonra siz kötü bir durum görürseniz dışarıda bir yere götürürsünüz.

Hocam laptop şu anda çok ısınmıyor ama tozlar çok belirgin ve fanlar sesli çalışıyor.
Hesaplardan çıkış yaptım bunun dışında yapmam gereken bir şey var mıdır?

Hocam laptop şu anda çok ısınmıyor ama tozlar çok belirgin ve fanlar sesli çalışıyor.
Hesaplardan çıkış yaptım bunun dışında yapmam gereken bir şey var mıdır?
Karıştırmıyorlar hocam bilgisayarı.

@sivofeng, Selamlar. Süreçten ve işleyişten bir nebze daha anlayan birisi olarak yardımcı olmaya çalışayım.

Ürünü Vatan şubesinden almış olmanız fark etmeksizin sadece araya Vatan'ı sokuyor. 3. bir kişiye gerek var mı düşündürür, tabii ki Vatan'da bilgilerinin dışında işlem yapılmasını istemiyor olabilir.

BDH Bilişim resmi HP, Lenovo ve Dell teknik servisi rezalet bir yer. Forumda bir çok konusu da mevcut, yanlışım yoksa bir kullanıcının SSD'sini değiştirmişlerdi izni dışında. Şikayetvar üzerinden de yorumlarına bakabilirsiniz. Benim de kendileri hakkında olumlu bir görüşüm yok.

Onun dışında, 2 yıl boyunca cihazı beklettiyseniz bu sizin hatanız ama bu konumuzun şimdilik dışında. BDH Bilişim sırf toz bakımları yapılsın, macun yenilensin diye gönderilecek bir yer değil. Anca cihazda bir kusur oluşur, o zaman muhattap alınması gereken bir yer. Bunu dediğim için bakım yapmıyorlar sanmayın, yapıyorlar yapıyorlar da ne kadar yapıyorlar muamma. Garantinin bitişine 1 ay kalmışken gidin dışarıdan işin ehli birisine bakımlarını yaptırın. Bakımları yapacak kişiden de PTM bir ürün kullanmasını rica edin. En kötü tedariğini de siz sağlarsınız o konuda da öneri yapabilirim.

Toparlayacak olursam, BDH Bilişim muhattap alacağınız son çareniz olsun. Eğer olduda yine de BDH Bilişime göndereceksiniz cihazı, ileti kısmına "Rutin bakımlarının yapılmasını istiyorum" gibi bir not bırakmanız yeterli olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…