Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hocam nereye göndereceklerini söylemediler ama aynı yerde yaşadığım arkadaşım göndermişti, onu BDH Bilişim'e göndermişler ancak o internet üzerinden almıştı. Bu fark ediyor mu bilmiyorum.
Pump out dediğiniz durum nedir, çalışan bilgisayarı gönderip ağzımız yanmaz inşallah.
Hocam bu benim başıma iş açar mı, içi temizlenmesi benim için öncelik.
Temizlemeye temizliyorlar, müşteri ilişkileri de iyi ama kullandıkları malzeme çok kötü. Benim sıcaklıklarım eskisinden daha kötü olmuştu. Bugün termal ped ile değiştim 20-25 derece bir düşüş yakaladım.
Temizlemeye temizliyorlar, müşteri ilişkileri de iyi ama kullandıkları malzeme çok kötü. Benim sıcaklıklarım eskisinden daha kötü olmuştu. Bugün termal ped ile değiştim 20-25 derece bir düşüş yakaladım.
Hocam laptop şu anda çok ısınmıyor ama tozlar çok belirgin ve fanlar sesli çalışıyor.
Hesaplardan çıkış yaptım bunun dışında yapmam gereken bir şey var mıdır?
Hocam laptop şu anda çok ısınmıyor ama tozlar çok belirgin ve fanlar sesli çalışıyor.
Hesaplardan çıkış yaptım bunun dışında yapmam gereken bir şey var mıdır?
Hocam umarım eskisinden kötü olmaz, benim için öncelik tozu temizlense yeter. Tam laptop oynayacağım zamanda bir de bununla uğraşmak vallahi üzer bayağı.
@sivofeng, Selamlar. Süreçten ve işleyişten bir nebze daha anlayan birisi olarak yardımcı olmaya çalışayım.
Ürünü Vatan şubesinden almış olmanız fark etmeksizin sadece araya Vatan'ı sokuyor. 3. bir kişiye gerek var mı düşündürür, tabii ki Vatan'da bilgilerinin dışında işlem yapılmasını istemiyor olabilir.
BDH Bilişim resmi HP, Lenovo ve Dell teknik servisi rezalet bir yer. Forumda bir çok konusu da mevcut, yanlışım yoksa bir kullanıcının SSD'sini değiştirmişlerdi izni dışında. Şikayetvar üzerinden de yorumlarına bakabilirsiniz. Benim de kendileri hakkında olumlu bir görüşüm yok.
HP Victus laptopumu kamera arızası ve kamera değişimi için yetkili servise gönderdim. Laptop hazır ancak daha teslim almadım. orijinal SK Hynix PC801 (~7400 MB/s) SSD'min izinsiz olarak SKO OEM SSD (PCIe 4x4 NVMe TLC) ile değiştirildiğini gördüm.
Sorunlar:
∙ SSD değişimi için bizden hiçbir onay alınmadı
∙ Neden değiştirildiği sorulduğunda servis net bir cevap veremedi
∙ Takılan parça orijinalinden daha düşük performanslı olabilir
Sorum:
∙ Eski SSD'yi geri alma hakkımız var mı?
∙ Yetkili servis onaysız parça değişimi yapabilir mi?
∙ Pazartesi mağazaya gidip eski SSD'yi talep edeceğiz, nasıl...
Onun dışında, 2 yıl boyunca cihazı beklettiyseniz bu sizin hatanız ama bu konumuzun şimdilik dışında. BDH Bilişim sırf toz bakımları yapılsın, macun yenilensin diye gönderilecek bir yer değil. Anca cihazda bir kusur oluşur, o zaman muhattap alınması gereken bir yer. Bunu dediğim için bakım yapmıyorlar sanmayın, yapıyorlar yapıyorlar da ne kadar yapıyorlar muamma. Garantinin bitişine 1 ay kalmışken gidin dışarıdan işin ehli birisine bakımlarını yaptırın. Bakımları yapacak kişiden de PTM bir ürün kullanmasını rica edin. En kötü tedariğini de siz sağlarsınız o konuda da öneri yapabilirim.
Toparlayacak olursam, BDH Bilişim muhattap alacağınız son çareniz olsun. Eğer olduda yine de BDH Bilişime göndereceksiniz cihazı, ileti kısmına "Rutin bakımlarının yapılmasını istiyorum" gibi bir not bırakmanız yeterli olacaktır.