Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
Sorun olur. Aseton ile PCB ve diğer plastik parçalara zarar vermeniz olası. Kolonya kullanın gitsin.
Eczanede izopropil alkol yok mu?
Hiçbir bilgisayarımda izopropil alkol arayışına girmedim Duru kolonya yıllardır işimi görüyor 
Aseton sadece çip ve heatsink üzerinde kullanılabilir belki ama kartla temas etmemesi daha doğru olur. Her ne kullanırsanız kullanın güç vermeden önce çok iyi kurumuş olması lazım.
Aseton sadece çip ve heatsink üzerinde kullanılabilir belki ama kartla temas etmemesi daha doğru olur. Her ne kullanırsanız kullanın güç vermeden önce çok iyi kurumuş olması lazım.
Düzgün izopropil alkol bulamadım desem yeridir. Elimde de aseton var hazır olarak, yarın bakım yapmayı düşünüyorum. Asetonla yapsam bir sorun olur mu?
Düz kolonya da olur ama mesela bandırin içindeki islakligini bir peçeteye bastırın hafif islak olursa iyi olur ben hep böyle yapıyordum bozulduğunu görmedim.
Emre.py
Üstün
Çok doğru söylediniz hocam, eczaneye bakabilirim.Sorun olur. Aseton ile PCB ve diğer plastik parçalara zarar vermeniz olası. Kolonya kullanın gitsin.
Hiçbir bilgisayarımda izopropil alkol arayışına girmedim Duru kolonya yıllardır işimi görüyor
Düz kolonya da olur ama mesela bandırin içindeki islakligini bir peçeteye bastırın hafif islak olursa iyi olur ben hep böyle yapıyordum bozulduğunu görmedim.
Kolonya kullanıyordum da, arkadaşım pek önermiyordu içerisinde su olduğu için. Eczaneye bakacağım.Hocam aseton plastiğe zarar verir kolonya kullan geç.
- Makaleler
- 3
Kolonyanin içindeki su pek önemli değil çünkü ethanol ile beraber buharlasiyor. Çok dert ediyorsanız üzerinden peçete ile geçin. Zaten aroması falan da var. Mükemmel bir seçim değil.
Bulabiliyorsaniz izopropil alkol almamak için bir sebep yok. Bulamıyorsaniz kolonya is görür. İşlemciyi uretmiyorsunuz sonuçta.
Bulabiliyorsaniz izopropil alkol almamak için bir sebep yok. Bulamıyorsaniz kolonya is görür. İşlemciyi uretmiyorsunuz sonuçta.
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-