Herkese merhaba. Dizüstü bilgisayarın bataryasının içindeki pilleri yenilemek için sizden kaliteli ve uygun fiyatlı (fp) pil önerisi istiyorum. Piyasada duyduğuma göre çok sahte pil var mış. Üstünde yazan mAh değerinin altında değerler veren piller olduğunu duydum. Bu yüzden buradan tavsiye almak istedim. Şimdiden herkese teşekkürler.
Herkese merhaba. Dizüstü bilgisayarın bataryasının içindeki pilleri yenilemek için sizden kaliteli ve uygun fiyatlı (F/P) pil önerisi istiyorum. Piyasada duyduğuma göre çok sahte pil var mış. Üstünde yazan mAh değerinin altında değerler veren piller olduğunu duydum. Bu yüzden buradan tavsiye almak istedim. Şimdiden herkese teşekkürler.
6 adet alacağım için çok pahalı olmazsa iyi olur hocam. Sizin önerdiğiniz Orion 3500 mAH 3.7v ortalama kaç liradan satılıyor? Bir de güvenilir mi? Yani üzerinde yazan mAH değeri doğru mudur?
Model önemli değil hocam batarya aramıyorum, özelliklerini yazdığım pillerden kaliteli ve uygun fiyatlı arıyorum. Batarya iç hücre pilleri yani.
6 adet alacağım için çok pahalı olmazsa iyi olur hocam. Sizin önerdiğiniz Orion 3500 mAh 3.7v ortalama kaç liradan satılıyor? Bir de güvenilir mi? Yani üzerinde yazan mAh değeri doğru mudur?
Aspilsan alabilirsin. 2950 mA. En azindan sahtesi yok. Performansi da cok iyi gerçekten, vadettigi degeri veriyor. Fiyati da uygun zaten. 100 TL tanesi. Youtube'da Piladam kanali pil secmende yardimci olabilir.
Aspilsan alabilirsin. 2950 mA. En azindan sahtesi yok. Performansi da cok iyi gerçekten, vadettigi degeri veriyor. Fiyati da uygun zaten. 100 TL tanesi. Youtube'da Piladam kanali pil secmende yardimci olabilir.
Bu linkini attığınız pilpaketi sitesi güvenli midir hocam? Bir de 2950 mAH ile toplam kapasite 5900 mAH olacak, 3500 olanlarla 7000mAH toplam. İkisi arasında kullanım süresi aşağı yukarı ne kadar oynar? Arada çok süre farkı yoksa sizin tavsiyeniz daha mantıklı ama arada süre olarak çok fark varsa 3500 daha mi mantıklı ne dersiniz?
Bu linkini attığınız pilpaketi sitesi güvenli midir hocam? Bir de 2950 mAH ile toplam kapasite 5900 mAH olacak, 3500 olanlarla 7000mAH toplam. İkisi arasında kullanım süresi aşağı yukarı ne kadar oynar? Arada çok süre farkı yoksa sizin tavsiyeniz daha mantıklı ama arada süre olarak çok fark varsa 3500 daha mi mantıklı ne dersiniz?
Site güvenli, uzun yillardir oradan alisveris yapiyorum. Aradaki farka deger mi senin butcene kalmis. 2900mA Aspilsan 100 TL, yine ayni sitede Orion 3500 mA 180 TL. Kargo 100 TL desek 700 TL vs 1200 TL olacak fiyatlar. Fark onemli değil, 500mA daha cok isime yarar diyorsan Orion'da alablirsin. Kaliteli markadir.