DogancanYr

Başarılı
Merhaba arkadaşlar,
Laptopumda biraz ufak çizikler var. Boyacılara gitsem ellerinde aynı renkten üretme imkanları olur mu? Metalik renk olduğu için biraz daha özel boya okuma cihazı ister sanırsam.

Ayrıca, bu boyadan az bir miktar satın almak mümkün müdür? Çünkü komple kutu almak yerine sadece küçük boyama için lazım olacak.

Merhaba arkadaşlar,
Laptopumda biraz ufak çizikler var. Boyacılara gitsem ellerinde aynı renkten üretme imkanları olur mu? Metalik renk olduğu için biraz daha özel boya okuma cihazı ister sanırsam.

Ayrıca, bu boyadan az bir miktar satın almak mümkün müdür? Çünkü komple kutu almak yerine sadece küçük boyama için lazım olacak.
Otomobil boyacılarında yaptırabilirsin. Bire bir olmaz ama dikkat de çekmez. Minimum 100 gram yapıyorlar, size bayağı fazla gelecek ama 200 lira falan.

Yani boya kodu cihazları tutturmaz mı?
Ev boyası satan dükkanlar var onlar yapabilir mi?
Cihaz da aslında sadece renk doğrulu yüksek bir fotoğraf makinesi. Ama bu da her zaman doğru sonuç vermiyor. Ben motosikletim için yaptırdım ancak orijinalinden daha açık bir ton oldu.
Boyayı yaptırmak için ise otomobil boyacısına gitmeniz daha iyi olur. Duvar boyasının sonucu iyi olmayabilir.

Padişahımıza katılıyorum. Otomobil boyacıları işini daha ciddiye alıyor bu konuda. Laptopu götürün 40 yıllık usta tek bakışla rengi tutturacaktır. Hatasız araba yapmaktan profesyoneli oldular bu işin.